Breek mijn hart niet
Boek

Breek mijn hart niet (september 2017)/ Miranda Hillers, redactie: MH Books

De 29-jarige Sophie wordt omringd door drie mannen: met de een heeft ze een moeizame relatie, de tweede heeft een oogje op haar en met de derde deelt ze een groot geheim.

Aanwezigheid

Recensie

Sophie is 29 en runt samen met haar zus haar eigen kledingwinkel Blingg. Haar relatie met Frederick loopt niet altijd even lekker. Eduard, de tweelingbroer van Frederick, heeft ook zijn oog op Sophie laten vallen en maakt misbruik van de gelijkenis. En dan is er nog Rens, de allerbeste vriend van Sophie, met wie ze een groot geheim deelt. Frederick is erg jaloers en dit komt hun relatie niet ten goede. Als Frederick Sophie in Rens zijn armen aantreft na een etentje, gaat het fout. Sophie is verscheurd en twijfelt eraan of ze wel met Frederick verder wil. Dit is deel 2 van de 'Blingg-serie'. Het verhaal is onsamenhangend geschreven. Er komen, naast de hoofdpersonen, veel personages voor, waardoor je niet meer weet wie wie is. Tot op driekwart van het verhaal gebeurt er vrij weinig en zit er weinig variatie in het verhaal. In het laatste gedeelte kom je meer te weten over het geheim van Sophie en Rens, maar de ontknoping blijft uit. Die wordt waarschijnlijk bewaard voor deel 3. De delen zijn lastig los van elkaar te lezen. Weinig diepgang.

Specificaties

Nederlands | 9789082580693 | 296 pagina's

Titel Breek mijn hart niet
Auteur M. Hillers
Instelling /MH Books, Lienden
Type materiaal Boek
Editie Tweede druk;
Uitgave [Lienden] : MH Books, september 2017
Overige gegevens 296 pagina's - 21 cm
Annotatie 1e druk: Amsterdam : Scelta Publishing, juni 2016. - Oorspronkelijke uitgave: Rotterdam : Brave New Books, 2014
ISBN 9789082580693
PPN 412599279
Genre romantische verhalen - erotisch verhaal
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Blingg-serie
Boek

Blingg-serie (2016-...)

vol. dl. 2
Uitgeleend
M. Hillers