Hallo Baby! Lekker spelen
Boek

Hallo Baby! Lekker spelen (2016)/ ontwerp: Roger Priddy, illustraties: Holly Jackman ; redactie en productie: Vitataal

Wat zie je allemaal in het park, en wat als je in bad gaat of gaat eten? Groot hardkartonnen aanwijsboek met eenvoudige illustraties in zwart-wit en enkele steunkleuren. Onderaan een plastic balk met beweegbare speeltjes. Vanaf ca. 6 maanden.

Recensie

Aantrekkelijk ogende, kloeke uitgave van stevig karton met een afgeronde hoek. Op de onderrand van hard plastic zijn drie kleurige speeltjes bevestigd om aan te draaien (treintje en wieltje) of op te drukken (piepeendje). Het boek zelf is vormgegeven in contrastrijk zwart-wit met enkele felle kleuren en een uitsparing door alle pagina's heen die zicht geeft op een rond spiegeltje. Elke dubbele pagina behandelt een thema dicht bij huis, zoals aankleden, naar het park of eten. Er zijn gestileerde, benoemde voorwerpen te zien en geometrische patronen. Tot zover uitstekend afgestemd op baby's. Het is echter veel te groot en te zwaar om het hen zelf in handen te kunnen geven. Ook kan het niet neergezet worden in bijvoorbeeld de box. Maar met het kindje op schoot samen kijken en ontdekken zal veel plezier geven: een prima uitgave om interactief bezig te zijn! Vanaf ca. 6 maanden.

Specificaties

Nederlands | 9789048311514

Titel Hallo Baby! Lekker spelen
Auteur Roger Priddy
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Holly Jackman
Type materiaal Boek
Editie 2e druk;
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, 2016
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels - 1e druk Nederlandse uitgave: (c)2015 - Vertaling van: Hello baby playtime. - London : Priddy Books, 2013
ISBN 9789048311514
PPN 413709604
Genre Boekstart
Thematrefwoord Aanwijsboeken ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands