Bibi & Tina 4
DVD

Bibi & Tina 4 chaos op Falkenstein ([2018])/ regie Detlev Buck

De tieners Tina en Bibi komen een vluchtelinge tegen, een meisje dat achtervolgd wordt door haar familie. Ondertussen wordt Kasteel Falkenstein gerenoveerd. Vanaf ca. 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Vierde* en laatste jeugdfilm van Detlev Buck op basis van de Duitse hoorspel- en tekenfilmserie 'Bibi en Tina'. Het tienermeisje Bibi (Lina Larissa Strahl) heeft toverkrachten, haar beste vriendin Tina (Lisa-Marie Koroll) is een gewoon meisje. De meisjes zijn ouder geworden, maar brengen opnieuw hun zomervakantie door op de vertrouwde manege van graaf Falkenstein. Ze ontmoeten Andea, een meisje uit Albanië dat op de vlucht is voor haar familie, omdat ze niet meer naar school mag en moet trouwen. Intussen heeft de graaf zijn handen vol aan de volledige renovatie van zijn kasteel en wordt tot overmaat van ramp Tina ontvoerd. Een film met veel humor, actie, muziek en excentrieke personages. De Duitse recensenten zijn positief. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8711983967328

Titel Bibi & Tina 4 : chaos op Falkenstein
Uniforme titel Tohuwabohu Total Bibi en Tina 4 Chaos op Falkenstein
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Detlev Buck ; Lina Larissa Strahl ; Lisa-Marie Koroll
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Just4Kids, [2018]
Overige gegevens 1 dvd-video (110 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Lina Larissa Strahl, Lisa-Marie Koroll, Louis Held. - Nederlands ingesproken - Videoversie van de film: Duitsland : DCM Pictures, (c)2017 - Oorspronkelijke titel: Bibi & Tina : Tohuwabohu Total
ISBN 8711983967328
PPN 416169732
Genre paarden/pony's - sprookjes
Thematrefwoord paarden ; Vluchtelingen
Taal Nederlands