Mijn groot zoekboek
Boek

Mijn groot zoekboek ([2017?])

Zie jij Flip op het feest? En hoeveel kevertjes tel je? Waar zit Barry verstopt? Groot formaat hardkartonnen prentenboek met tien kleurrijke zoekplaten gebaseerd op de animatiefilms en zoekopdrachten. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Groot formaat (bijna A3), relatief dik, hardkartonnen zoekplatenboek met twee afgeronde hoeken over het bekende tv-figuurtje Maya de Bij van Studio 100. Tien geheel gekleurde, animatieachtige illustraties beslaan de dubbele pagina's. Er is als het ware ingezoomd op kleine decors variërend van troonzaal, lentefeest en school tot vijver, wedstrijdlokatie en carrousel. Overzichtelijke bladspiegel met vriendelijke uitstraling. De hoofdfiguren zijn insecten die zich kleden en gedragen als mensen, met duidelijke lichaamstaal. Onder de prenten loopt een strook met losse voorwerpen en figuren die gezocht kunnen worden en worden vragen gesteld zoals: Hoeveel wespen tel je? Zie jij waar de kroon verstopt zit? Het oogcontact met de weergegeven personages ernaast, uitgelicht uit de prent erboven, zal als prettig worden ervaren. Het zoeken naar een viool op de achtste prent kan achterwege worden gelaten. Bruikbaar zoek-, kijk- en benoemboek voor peuters. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789462772984

Titel Mijn groot zoekboek
Secundaire auteur Waldemar Bonsels
Type materiaal Boek
Uitgave Schelle : Studio 100, [2017?]
Overige gegevens 22 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 36 cm
Annotatie Uitgave is gebaseerd op de boeken "De avonturen van Maya de Bij" en "Hemelvolk", geschreven door Waldemar Bonsels
ISBN 9789462772984
PPN 413918769
Thematrefwoord Zoekboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Maya
Boek

Maya (2013-...)

vol.
Uitgeleend