The Lego Ninjago movie
DVD

The Lego Ninjago movie ([2018])/ directed by Charlie Bean, Paul Fisher, Bob Logan

Lloyd Garmadon leeft in de schaduw van zijn vader, Lord Garmadon. Hij vormt samen met zijn vrienden een geheim Ninja-team dat het opneemt tegen Lord Garmadon. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De derde film in de samenwerking tussen Lego en Warner is gebaseerd op de speelgoedlijn Lego Ninjago. Tiener Lloyd Garmadon wordt in zijn woonplaats Ninjago Stad gepest omdat hij de zoon is van de kwaadaardige krijgsheer Lord Garmadon die de stad wil vernietigen. De inwoners weten niet dat Lloyd samen met vier vrienden deel uitmaakt van een groep ninjastrijders die geleid wordt door de wijze en geestige Sensei Wu. De vrienden moeten leren samenwerken om Garmadon en zijn gigantische vechtmachine te verslaan. De recensenten geven 1-3 sterren. Bor Beekman (Volkskrant 28-9-'17) noemt de film 'hol'. Coen van Zwol (NRC 26-9-'17): '(...) de hoofdletters benadrukken dat het speelgoedreclame betreft. Maar die handicap is juist de kracht van deze filmserie, grappig voor kinderen én ouders. (...) The LEGO Ninjago Movie is net als zijn voorgangers hectisch, spits en vooral speels. Want de helden weten zelf ook wel dat ze Legopoppetjes zijn. En dat na elk armageddon de steentjes weer op elkaar geklikt en armen in de kom teruggedraaid worden.' De vrienden zijn ook te zien in de animatieserie 'Lego Ninjago: masters of spinjitzu*'. In 2019 verschijnt 'The Lego movie sequel'. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Engels | 5051889620990

Titel The Lego Ninjago movie
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Charlie Bean ; Paul Fisher ; Bob Logan ; Olivia Munn ; Dave Franco ; Jackie Chan
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Home Video, [2018]
Overige gegevens 1 dvd-video (98 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Stemacteurs onder anderen: Olivia Munn, Dave Franco, Jackie Chan. - Engels gesproken, 4 talen nagesynchroniseerd waaronder Nederlands, Frans of Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Warner Bros. Pictures, 2017
ISBN 5051889620990
PPN 416192823
Genre avonturenroman
Taal Engels