Craft Dates
Boek

Craft Dates meet-share-create ([2018])/ Petra Hoeksema, Lidy Nooij, Miriam Catshoek, Bregje Konings, samenstelling: Eline Pellinkhof ; fotografie omslag en projecten: Anna Visser ; fotografie inpak-inspiratie: Lidy, Petra, Bregje, Miriam en Eline

Inspiratie en tips voor het organiseren van craft dates, een afspraak met een aantal creatievelingen waarbij je samen gaat hobbyen of handwerken.

Aanwezigheid

Recensie

Nu iedereen aan het handwerken en hobbyen geslagen is, ligt hier een boek over hoe je deze passie met elkaar kunt delen. De mogelijkheden die digitale en sociale media ons daartoe bieden, zijn onbeperkt. Niet één bepaalde techniek of project staat centraal (workshop) maar inspiratie opdoen bij elkaar is de bindende factor. Het gaat om de uitwerking van de verschillende craft-dates zoals de surprise-date of een weekend craft-date, samen werken aan één of meerdere projecten, hoe organiseer je het en welke materialen heb je nodig. De 25 gevarieerde projecten zijn voor iedereen te doen en zijn als inspiratiebron bedoeld. Alle deelnemers worden uitgedaagd en er is veel aandacht voor de styling. Zowel het boek als de projecten zijn daar een voorbeeld van. Ook recepten om het samenzijn aangenaam te maken, zijn niet vergeten. Een fijn en nuttig boek als leidraad voor iedereen die meer wil dan een brei- of haakclubje starten.

Specificaties

Nederlands | 9789024579877 | 143 pagina's

Titel Craft Dates : meet-share-create
Secundaire auteur Eline Pellinkhof ; Petra Hoeksema ; Lidy Nooij ; Miriam Catshoek ; Bregje Konings ; Anna Visser
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, [2018]
Overige gegevens 143 pagina's - illustraties - 25 cm
ISBN 9789024579877
PPN 413303977
Rubriekscode 625.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Handwerken ; Handenarbeid
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Handwerken