#Gaan
Boek

#Gaan de hort op met de leukste boswachter van Nederland : spot de mooiste plekken in de natuur ([2018])/ Hanne Tersmette

Tips om naar buiten te gaan en de natuur in Nederland in met name de diverse gebieden van Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en de Nationale Parken te voet, per fiets of met de kano/boot te ontdekken. Met informatie over flora, fauna en natuurbescherming.

Aanwezigheid

Recensie

Hanne Tersmette, o.a. bekend van het tv-programma Boswachter gezocht, is na een carrièreswitch nu vloggende boswachter bij Natuurmonumenten in gebied het Naardermeer. Op een aanstekelijke manier probeert ze in '#Gaan' de lezer te enthousiasmeren om naar buiten te gaan en de natuur in Nederland in met name de diverse gebieden van Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en de Nationale Parken te voet, per fiets of met de kano/boot te ontdekken. Tijdens deze ontdekkingsreis in boekvorm komen haar eigen ervaringen en favorieten, ontmoetingen met en tips van kenners, en allerlei leuke en interessante wetenswaardigheden over flora, fauna en natuurbescherming aan de orde. Met per gebied natuurtips en adressen op een rijtje. Rijkelijk voorzien van veel kleurenfoto's van natuur en landschap en van de sportieve auteur in vele outfits. Warm aanbevolen voor natuurliefhebbers en zij die dit willen worden.

Specificaties

Nederlands | 9789400509719 | 223 pagina's

Titel #Gaan : de hort op met de leukste boswachter van Nederland : spot de mooiste plekken in de natuur
Auteur Hanne Tersmette
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Lev., [2018]
Overige gegevens 223 pagina's - illustraties - 24 cm
ISBN 9789400509719
PPN 413377490
Rubriekscode 570.5
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Natuur ; Natuurgebieden; Nederland; Verhalen
PIM Rubriek Natuur en Milieu
PIM Trefwoord Natuurgebieden