Frozen
Boek

Frozen het verhaal van de film (2017)/ bewerkt door Sara Nathan en Sela Roman, vertaling [uit het Engels] Richard Borgman

Het koninkrijk Arendelle is door de magische krachten van prinses Elsa in een ijswereld veranderd. Elsa is gevlucht. Haar zusje Anna gaat met Kristoff, rendier Sven en sneeuwpop Olaf naar haar op zoek. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het koninkrijk Arendelle is bij de kroning van prinses Elsa tot koningin door haar magische krachten in een ijswereld veranderd. Elsa slaat op de vlucht, omdat het hele koninkrijk haar een heks vindt en ze bang is voor haar eigen krachten. Haar zusje, prinses Anna, gaat samen met Kristoff, zijn rendier Sven en sneeuwpop Olaf op zoek naar Elsa. Ondertussen regeert prins Hans met harde hand over het koninkrijk Arendelle. Liefde en warmte blijken de sleutelwoorden om alles tot een goed einde te brengen. Het verhaal van de populaire Disneyfilm 'Frozen' wordt in een razend tempo vertelt, waardoor stukken gemist worden. Voor lezers zonder voorkennis kan het daardoor lastig zijn om de verhaallijn te volgen. Drieëntwintig korte hoofdstukken. Geen illustraties, wat een gemis is in het verhaal voor deze leeftijdsgroep. Kleine uitgave in de serie 'Disney's filmbibliotheek'*. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047624110 | 110 pagina's

Titel Frozen : het verhaal van de film
Uniforme titel Disney Frozen
Instelling /Disney Enterprises
Secundaire auteur Sara Nathan ; Richard Borgman
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Amsterdam : Rubinstein, 2017
Overige gegevens 110 pagina's - 18 cm
Annotatie Presentatie boven titel: Disney. - Colofon vermeldt: (c)Disney Enterprises, Inc.
ISBN 9789047624110
PPN 413755568
Genre sprookjes
Thematrefwoord Magie ; Sprookjesprinsessen ; Sneeuw
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Disney's filmbibliotheek
Boek

Disney's filmbibliotheek (2017-...)

vol.
Uitgeleend