The bridge. Seizoen 4
DVD

The bridge. Seizoen 4 ([2018])/ Måns Mårlind

Rechercheur Henrik Sabroe begint met zijn Deense collega Jonas Mandrup een onderzoek naar een lugubere moord maar hij mist de steun van zijn collega en vriendin Saga die in de gevangenis zit.

Aanwezigheid

Recensie

Vierde en laatste seizoen van de zeer populaire Zweeds-Deense misdaadserie. De Deense rechercheur Henrik Sabroe (Thure Lindhardt) onderzoekt een lugubere moord: een vrouw is gestenigd op Peberholm, een Deens eilandje bij de Sontbrug die Malmö met Kopenhagen verbindt. De vrouw was directeur van een migratiebureau in Kopenhagen en verwikkeld in een deportatieschandaal. Sabroe wordt geholpen door zijn Deense collega Jonas Madrup. Zijn collega en vriendin Saga Norén (Sofia Helin) - de intelligente en sociaal onhandige hoofdpersoon in de eerste drie seizoenen - zit in de gevangenis vanwege moord en kan hem niet helpen. De tagline van dit seizoen is 'Every saga ends'. Er zijn Amerikaanse, Brits-Franse en Russische remakes van de serie gemaakt. Acht afleveringen.

Specificaties

Zweeds | 5407003481174

Titel The bridge. Seizoen 4
Uniforme titel The Bridge IV
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Henrik Georgsson ; Sofia Helin ; Thure Lindhardt
Type materiaal DVD
Uitgave [Gent] : Lumière, [2018]
Overige gegevens 3 dvd-video's (8 × 60 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Sofia Helin, Thure Lindhardt, Dag Malmberg, Sarah Boberg. - Regisseurs onder anderen: Henrik Georgsson. - Zweeds en Deens gesproken, Nederlands ondertiteld - Titel op menuscherm: The Bridge IV - Ondertitel op omslag: Every Saga ends - Videoversie van de televisieserie: Zweden : Filmlance International, (c)2017
ISBN 5407003481174
PPN 416189733
Genre detectiveroman
Taal Zweeds

Relaties/Serie

Crime series
DVD

Crime series (2008-...)

vol.
Uitgeleend
The bridge
DVD

The bridge (2011-...)

vol. Seizoen 4
Uitgeleend