My little pony
DVD

My little pony de film ([2018])/ director Jayson Thiessen

De slechte eenhoorn Tempest Shadow wil de magie van de pony's stelen. Twilight Sparkle en de pony's beleven spannende avonturen om Equestria te redden. Vanaf ca. 6 jaar.

Recensie

Lange animatiefilm, gebaseerd op de televisieserie 'My little pony: vriendschap is betoverend'*, die is gebaseerd op de langlopende Hasbro-speelgoedlijn 'My little pony'. Hoofdpersoon is de paarse eenhoornprinses Twilight Sparkle die woont in het land Equestria, dat geregeerd wordt door prinses Celestia. Twilight's assistent en koerier is het babydraakje Spike en ze is bevriend met de pony's Pinkie Pie, AppleJack, Rainbow Dash, Rarity en Fluttershy. Terwijl de pony's bezig zijn met de organisatie van hun eerste Vriendschapsfestival valt een groep monsters onder leiding van de slechte eenhoorn Tempest Shadow het kasteel van de vriendinnen binnen. Zij wil in opdracht van Storm King de magie van de pony's stelen. Twilight en de pony's kunnen vluchten en beleven spannende avonturen om Equestria te kunnen redden. Joyce Slaton (commonsensemedia.org) geeft 3 sterren. Zij waarschuwt voor een aantal scènes die voor jonge of gevoelige kinderen te eng zijn. Maar verder ziet zij een vrolijke film met een positieve boodschap over vriendschap en aardig zijn, met veel liedjes, magie en zoete kleuren. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Engels | 5412370845306

Titel My little pony : de film
Uniforme titel My little pony: de film
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jayson Thiessen ; Tara Strong ; Ashleigh Ball ; Anneke Beukman ; An Vanderstighelen
Type materiaal DVD
Uitgave Braine-l'Alleud : Belga Films, [2018]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 95 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Engelstalige stemacteurs onder anderen: Tara Strong, Ashleigh Ball, Andrea Libman. - Nederlandstalige stemacteurs onder anderen: Anneke Beukman, An Vanderstighelen, Karina Mertens. - Engels, Frans of Nederlands gesproken en ondertiteld - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Allspark Pictures, (c)2017 - Bevat ook onder andere: Toveren met de Mane 6 en hun nieuwe vrienden ; Op pad buiten Equestria ; Bakken met Pinkie Pie
ISBN 5412370845306
PPN 416375731
Taal Engels