Abby en Blake
Boek

Abby en Blake (december 2017)/ Debra Eliza Mane & Lizzie Van den Ham, tekstredactie: Jen Minkman, Jannigje Gerritzen en Kim Mulder

Als Abbygail haar baan verliest en haar vriend met een ander betrapt, stapt ze op het vliegtuig naar Amerika en ontmoet in het slaperige Twin Bridges twee cowboys die haar het hoofd op hol brengen.

Recensie

Abbygail heeft niet bepaald een goede dag. Eerst wordt ze zonder pardon ontslagen en als ze thuiskomt, treft ze ook nog haar vriend Rens aan in bed met een ander. En niet zomaar iemand anders: met een andere man. Compleet overstuur racet ze naar Schiphol, waar ze direct op het eerste vliegtuig naar Amerika stapt. Ze strandt al snel in het slaperige Twin Bridges, een dorpje in Montana. Dit is het ietwat cliché begin van het verhaal, waarin veel drama is samengepakt. Later herpakt deze 'cowboyromance' zich, zodra de cowboys Blake en Ian in beeld verschijnen, die allebei op hun eigen manier Abby's hart voor zich proberen te winnen. Een gemakkelijke weglezer vol romantiek op het Amerikaanse platteland die voor de doelgroep waarschijnlijk een hit zal zijn. Het heeft immers alle kenmerken van het eeuwenoude liefdesverhaal, waarbij de heldin achter op het paard van haar cowboy de ondergaande zon tegemoet rijdt. New Adult verhaal, binnen het 'Western romance'-genre. Eerste deel van de serie 'Liefde in Twin Bridges'.

Specificaties

Nederlands | 9789492585165 | 289 pagina's

Titel Abby en Blake
Auteur Debra Eliza Mane
Secundaire auteur Jen Minkman ; Lizzie van den Ham
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Den Haag] : Dutch Venture Publishing, december 2017
Overige gegevens 289 pagina's - 22 cm
ISBN 9789492585165
PPN 413651495
Genre romantische verhalen - wild-west roman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Liefde in Twin Bridges
Boek

Liefde in Twin Bridges (2017-...)

vol.
Uitgeleend
Debra Eliza Mane