Liam
Boek

Liam (januari 2018)/ Nora Roberts, vertaling [uit het Engels]: Elco Bos

Een literatuurdocente gaat voor drie maanden naar aan afgelegen blokhut en voelt zich daar aangetrokken door haar buurman, die echter een heks is die van gedaante kan veranderen.

Aanwezigheid

Recensie

Rowan Murray, een 27-jarige literatuurdocente, vindt geen voldoening in haar huidige bestaan en gaat voor drie maanden naar een afgelegen blokhut van haar nicht Belinda aan de kust van Oregon. Tijdens een wandeling ontmoet ze een wolf met hypnotiserende ogen, die haar volgt en vriendelijk benadert. Weer in haar hut staat een knappe man voor haar deur, die zich voorstelt als haar buurman Liam Donovan. Hij heeft de ogen van de wolf. Ze voelen zich sterk tot elkaar aangetrokken. Rowan heeft 's nachts erotische dromen over een wolf die in een man verandert: Liam. Liam is een heks die van gedaante kan verwisselen. Hij is voorbestemd de leiding van zijn vader over te nemen, maar moet daarvoor wel iemand trouwen met elfenbloed. Daarom wil hij niet aan zijn verlangen naar Rowan toegeven. Tot hij ontdekt dat ze in de verte familie van hem is en dus ook elfenbloed heeft. Hij leert Rowan haar magische kracht te ontwikkelen en neemt haar mee naar zijn Ierse familie om zijn taak samen met haar te aanvaarden. Mager verhaal zonder veel verrassingen. Veel onvervuld smachten naar elkaar. Deel vier* in de reeks 'De magische Donovans'.

Specificaties

Nederlands | 9789034737571 | 350 pagina's

Titel Liam
Auteur Nora Roberts
Secundaire auteur Elco Bos
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Toronto : Harlequin®, januari 2018
Overige gegevens 350 pagina's - 18 cm
Annotatie Deze uitgave is uitgegeven in samenwerking met Harlequin Books SA - Dit verhaal is eerder verschenen - Vertaling van: Enchanted. - Toronto : Silhouette Books, (c)1992 - Oorspronkelijke titel : Betoverd door charmes. - Amsterdam : Harlequin Holland, 1994. - (De Donovan legende) (Baccara ; 108)
ISBN 9789034737571
PPN 416279503
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Harlequin Nora Roberts
Boek

Harlequin Nora Roberts (2017-...)

vol. 29
Uitgeleend
Nora Roberts
De magische Donovans
Boek

De magische Donovans (2017-...)

vol. dl. 4
Uitgeleend
Nora Roberts