Wales
Boek

Wales ([2018])/ tekst Petra Juling en Ulricht Berger, vertaling [uit het Duits]: Michiel Hegener ; eindredactie: Silke Bouman

Aanwezigheid

Recensie

In de serie reisgidsen 'Ontdek' van de ANWB verschijnen uitgebreide gidsen voor reizigers die ondergedompeld willen worden in de cultuur van een land of streek. Deze reisgidsen nemen toeristen mee langs kerken, afgelegen dorpjes, bergtoppen, kronkelige straatjes, familierestaurants, in het kort: op ontdekkingsreis. De meerwaarde zit hem vooral in de uitgebreide achtergrondverhalen en de tips om de couleur locale te proeven. De gids zou geen reisgids zijn zonder praktische informatie zoals openingstijden, wat plattegrondjes, belangrijke adressen en hier en daar een foto. Vaste onderdelen zijn de lievelingsplekken van de auteur, tien favorieten van de auteur(s) en een losse wegenkaart. Hoewel de inhoud veelomvattend is, is de gids toch praktisch door de overzichtelijke inhoudsopgave en rustige lay-out. Kleine druk, normale interlinie. Voor de cultuurliefhebber is dit een aanwinst in het aanbod van reisgidsen.

Specificaties

Nederlands | 9789018043308 | 296 pagina's

Titel Wales
Uniforme titel Ontdek Wales
Auteur Petra Juling
Secundaire auteur Ulrich Berger ; Michiel Hegener ; Silke Bouman
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Den Haag : ANWB, [2018]
Overige gegevens 296 pagina's, 1 vouwkaart - illustraties - 19 cm
Annotatie Auteursvermelding in colofon per abuis: Ulricht Berger - Met register - Vertaling van: Wales. - Ostfildern : DuMont Reise, 2017. - (DuMont Reise-Taschenbuch)
ISBN 9789018043308
PPN 413184773
Rubriekscode Groot-Brittannië 995.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Wales; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Groot-Brittannië (Wales)

Relaties/Serie

Ontdek
Boek

Ontdek (2013-...)

vol. Wales
Uitgeleend