Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Honden
Boek

Honden ([2018])/ Christina Mia Gardeski, vertaling [uit het Engels]: Janne van der Leer ; eindredactie: Monica Terpstra

Waarom snuffelt een hond overal aan? En hoe zorg je goed voor je hond? Lees van alles over honden. Met vertelwoorden om de woordenschat te vergroten en werkbladen, filmpjes enz. online. Met grote kleurenfoto's. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In de reeks 'Dier in huis!', onderdeel uitmakend van de overkoepelende serie 'Vertel maar-boeken', verscheen dit in oblong formaat uitgegeven boek over honden. Het is een eerste kennismaking, waarbij jonge kinderen antwoord krijgen op vragen als: 'Wat eet een hond?' en 'Kan een hond alleen zijn?'. Het vertel maar-element krijgt vorm door vertelwoorden die zijn toegevoegd aan de teksten en waarin de voorlezer wordt uitgenodigd om in eigen bewoordingen het verhaal te vertellen of aan te vullen. De tekst staat op de linkerpagina in groot lettertype met zeer ruime interlinie. Op de rechterpagina een duidelijke kleurenfoto, waarbij het opvalt dat er verschillende soorten honden in beeld zijn gebracht. Achterin staan een woordenlijst, blokje meer weten (boeken en websites) en een register. Afsluitend een kort kennistestje over honden bestaande uit drie vragen. De reeks bestaat inmiddels uit zes boeken, en gaat over bekende huisdieren als vissen, katten en konijnen*. Naast het boek is er ook online materiaal beschikbaar, zoals werkbladen en videofilmpjes. Een logo op de tekstpagina geeft dat aan. De daarbij benodigde code staat voor in het boek vermeld. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463412162 | 24 pagina's

Titel Honden
Auteur Christina Mia Gardeski
Secundaire auteur Janne van der Leer ; Monica Terpstra
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Ars Scribendi Uitgeverij, [2018]
Overige gegevens 24 pagina's - gekleurde illustraties - 24 × 29 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Dogs. - Capstone Global Library Ltd., (c)2017. - (Pet questions and answers)
ISBN 9789463412162
PPN 413996387
Rubriekscode 634.13
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Honden; Verzorging
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Honden

Relaties/Serie

Dier in huis!
Boek

Dier in huis! (2018-...)

vol.
Uitgeleend
Christina Mia Gardeski
Vertel maar
Boek

Vertel maar (2017-...)

vol.
Uitgeleend