Ontdek Adobe Photoshop Lightroom Classic CC
Boek

Ontdek Adobe Photoshop Lightroom Classic CC (januari 2018)/ Pieter Dhaeze, Hans Frederiks

Aanwezigheid

Recensie

Adobe heeft Lightroom natuurlijk verder ontwikkeld om de beste te blijven en beide auteurs van dit boek zijn daarin gevolgd met dit leerboek. Men kan, om grote uitgaven te voorkomen, zich abonneren op Lightroom om fotografie als hobby in de professionele sfeer te brengen. De gebruikte camera moet wel RAW-type beelden leveren en dan is de keten compleet en kan dit boek zinvol bestudeerd worden. Alle belangrijke aspecten van Lightroom worden behandeld en vergezeld van vele en zeer duidelijke gekaderde kleurenfoto's. Lightroom is wel gemaakt voor productiemogelijkheden met grote reportages en dat komt in het archiveren ervan al goed tot uiting. Het is zeer compleet geschreven: vanaf het maken van de foto tot en met het presenteren in vrijwel elke mogelijke vorm met daartussen een enorme hoeveelheid mogelijkheden om met het beeld te manipuleren en experimenteren. Dit boek is er een prima leidraad voor, maar er zijn daarmee ook vele zijpaden te ontdekken. Geschikt voor versies 5, 6 en CC (pc & Mac).

Specificaties

Nederlands | 9789059409842

Titel Ontdek Adobe Photoshop Lightroom Classic CC
Uniforme titel Ontdek Lightroom Classic CC
Auteur Pieter Dhaeze
Secundaire auteur Hans Frederiks
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Culemborg : Van Duuren Informatica, januari 2018
Overige gegevens X, 242 pagina's - illustraties - 24 cm
Annotatie Rugtitel: Ontdek Lightroom Classic CC. - Op omslag: Ook geschikt voor versies 5, 6 en CC (pc & mac) - Met index
ISBN 9789059409842
PPN 409128295
Rubriekscode 527.5
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Adobe Photoshop Lightroom Classic CC (computerprogramma) ; Adobe Photoshop Lightroom 6 & CC (computerprogramma) ; Adobe Photoshop Lightroom 5 (computerprogramma)
PIM Rubriek Computers
PIM Trefwoord Photoshop Lightroom Classic CC