Italiaanse meren
Boek

Italiaanse meren Lago Maggiore, Meer van Lugano, Comomeer (2018)/ auteurs: Manuschak Karnusian, Jürg Steiner, Omar Gisler, vertaling [uit het Duits]: Hester Colijn ; bewerking: Gerard M.L. Harmans

Aanwezigheid

Recensie

De reisgids Italiaanse meren, met het Lago Maggiore, Meer van Lugano en het Comomeer uit de bekende Marco Polo-reeks begint met een lijstje van 15 insidertips, gevolgd door 'Best of ...' met leuke tips, korte geschiedenis, laatste trends, achtergrondinformatie, informatie over de keuken van dit Noord-Italiaanse gebied en winkelen. Daarna begint het gidsgedeelte met informatie per meer en omgeving. In deze gids zijn ook vier autoroutes (waarvan twee gecombineerd met een wandeling of een boottocht over het Lago Maggiore) opgenomen. Verder informatie voor de sportliefhebber, speciale aandacht voor kinderattracties, evenementen, verwijzingen naar internet en praktische info, met low budget tips. De gids besluit met klein taalgidsje, praktische informatie, een atlas en een losse kaart die verpakt zit in plastic hoesje. Een overzichtelijke en compacte gids die mede door een flink aantal kleurenfoto's snel een indruk geeft van de bestemming. Door de uitvoering ook makkelijk in binnenzak of tas mee te nemen.

Specificaties

Nederlands | 9783829758062 | 148 pagina's

Titel Italiaanse meren : Lago Maggiore, Meer van Lugano, Comomeer
Auteur Manuschak Karnusian
Secundaire auteur Jürg Steiner ; Omar Gisler ; Hester Colijn ; Gerard M.L. Harmans
Type materiaal Boek
Editie 1ste druk;
Uitgave Loosdrecht : 62 Damrak/MAIRDUMONT, 2018
Overige gegevens 148 pagina's - illustraties, kaarten, plattegronden - 19 cm - uitneembare kaart
Annotatie Met register - Vertaling van: Oberitalienische Seen : Lago Maggiore, Luganer See, Comer. - Ostfildern : MAIRDUMONT GmbH & Co. KG, 2017. - (Marco Polo Reiseführer)
ISBN 9783829758062
PPN 416377408
Rubriekscode Italië 995.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Noord-Italië; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Italië (Noord-Italië)

Relaties/Serie

Marco Polo
Boek

Marco Polo reisgidsen geschreven door kenners (1991-...)

vol.
Uitgeleend