Drie dochters
Boek

Drie dochters de complete Concannon-trilogie ([2018])/ Nora Roberts, vertaling [uit het Engels]: Els Papelard en Ingrid Zweedijk

Omnibus met de drie eerder apart verschenen verhalen over de Ierse zusjes Concannon, waarin hun persoonlijke uitdagingen en de familieband centraal staan.

Recensie

De drie verhalen over de zusjes Concannon uit een klein dorpje in West-Ierland gebundeld. In 'Geboren in vuur'* krijgt Maggie, een eigenzinnige glaskunstenares, een gewetensconflict: hoe kan zij haar werk verkopen zonder toe te geven aan de druk van buitenaf? Als haar relatie met galeriehouder Sweeney inniger wordt, ontdekt zij dat persoonlijke vrijheid vele betekenissen kan hebben. In 'Geboren in ijs'** tovert de koele Brianna na de dood van hun vader het ouderlijke huis om in een 'Bed and Breakfast'. Ze verliest haar afstandelijkheid snel als de komst van de Amerikaanse schrijver Graysen Thane leidt tot een stormachtige verhouding. In 'Geboren uit vuur'*** ontdekken de zusjes dat hun vader een buitenechtelijke, Amerikaanse dochter heeft: Shannon. Ze sporen haar op en nodigen haar uit naar Ierland te komen. Shannon is aanvankelijk niet van plan toe te geven aan de liefde en warme sfeer van de familie, maar wordt langzaamaan overgehaald hen te accepteren. Als zij de man van haar dromen ontmoet, moet zij zware beslissingen nemen over haar leven en toekomst. De verhalen geven een goed beeld van het hedendaagse Ierland en het verschil tussen het dorpsleven en het leven in de grote stad.

Specificaties

Nederlands | 9789022583074 | 1048 pagina's

Titel Drie dochters : de complete Concannon-trilogie
Uniforme titel Geboren in vuur Geboren in ijs Geboren in schande
Auteur Nora Roberts
Secundaire auteur Els Papelard
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Boekerij, [2018]
Overige gegevens 1048 pagina's - 22 cm
Annotatie Bevat: Geboren in vuur. - Vertaling van: Born in fire. - New York : Jove Books, (c)1994. - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Amsterdam : Harlequin Holland, 2011. - (Beroemde trilogieën. De zusjes Concannon ; 1) ; Geboren in ijs. - Vertaling van: Born in ice. - New York : Jove Books, (c)1995. - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Amsterdam : Harlequin Holland, 2012. - (Beroemde trilogieën. De zusjes Concannon ; 2) ; Geboren in schande. - Vertaling van: Born in shame. - New York : The Berkley Publishing Group, (c)1996. - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Amsterdam : Harlequin Holland, 2012. - (Beroemde trilogieën. De zusjes Concannon ; 3)
ISBN 9789022583074
PPN 413355543
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands