Alle geheimen van bitcoin en blockchain
Boek

Alle geheimen van bitcoin en blockchain aan de slag met bitcoins en cryptovaluta : kun je slapend rijk worden met cryptomunten? ([2018])/ hoofdredactie Patrick Smits, redactie Fred Hubers, Piet-Jan Lentjes, Herman Heringa, Marco den Teuling ; met medewerking van Noud van Kruysbergen, Reiko Kaps, Levin Keller, Marcel van der Meer, Jan Mulder, Christiane Rütten, Hajo Schilz, Alieke van Sommeren, Niklas Vogt

Aanwezigheid

Recensie

In deze uitgave van Business Publications wordt de lezer ingeleid in de wereld van de cryptomunten. Deze digitale vorm van valuta heeft in de afgelopen periode een stormachtige ontwikkeling doorlopen, waarbij de interesse van de gewone belegger is aangewakkerd vanwege de grote speculatieve mogelijkheden. Wat is de achtergrond van deze nieuwe monetaire revolutie? Wat houden de diverse nieuwe termen in, zoals blockchain, minen en wat heeft de toekomst nog in petto voor de achterliggende technologieën die worden toegepast betreffende deze crypto valuta? Deze en vele andere wetenswaardigheden worden besproken in dit rijk geïllustreerde, glossy magazine. De gebruikte terminologie maakt het lezen van deze uitgave geen sinecure en daarom is dit boek met name bedoeld voor een gericht doelgroep van lezers. De cryptomunten zijn een onlosmakelijk onderdeel geworden van ons betalingsverkeer en monetaire stelsels. Het is echter de vraag of het de start is van een nieuw tijdperk of dat het alsnog een groot zeepbel blijkt te zijn. Oordeel zelf!

Specificaties

Nederlands | 8710966222683 | 81 pagina's

Titel Alle geheimen van bitcoin en blockchain : aan de slag met bitcoins en cryptovaluta : kun je slapend rijk worden met cryptomunten?
Secundaire auteur Patrick Smits ; Noud van Kruysbergen
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Nijmegen : FL Business Publications BV, [2018]
Overige gegevens 81 pagina's - illustraties - 23 cm
ISBN 8710966222683
PPN 416605885
Rubriekscode 345.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Bitcoins ; Blokketens
PIM Rubriek Mens en Maatschappij
PIM Trefwoord Bitcoins