De phantom bullebak
Boek

De phantom bullebak (2017)/ tekst & tekeniningen: Jeffrey Brown, vertaling [uit het Engels] & vormgeving: Dark Dragon Design

Roan Novak (ik-figuur) begint aan het laatste jaar van de Jedi Academie, waarin hij moeilijke eindproeven moet doen. Cronah, een pestkop, lijkt het dit jaar speciaal op Roan gemunt te hebben, maar doet hij dat wel alleen? Stripverhaal met tekst in ballonnen. Vanaf ca. 10 jaar.

Recensie

Voor Roan Novak (ik-figuur) begint het laatste jaar op de Jedi Academie, waarin hij zich zal moeten gaan toeleggen op diverse eindproeven. Jammer genoeg is meester Yoda niet langer zijn mentor, maar meester Garfield. Dat is een norse, nukkige en weinig behulpzame man. Roan is nog steeds de beste vriend van Pasha en heeft nu echt wel verkering met Gaiana. De nieuwe klasgenote Lilly blijkt erg getalenteerd, maar is aardig. Ook dit jaar zijn de opdrachten moeilijk en als hij in de voorjaarsvakantie naar huis mag, krijgt hij veel huiswerk mee. De spanning om alles goed te maken voor het examen is groot. Vervelend is dat Cronah, die al langer een vervelende pestkop was, het dit jaar speciaal op Roan gemunt lijkt te hebben: zijn rugzak is weggemaakt en er gaan dingen fout waarmee hij niets te maken heeft, maar waar hij wel de schuld van krijgt. Doet Cronah dat alleen of heeft hij hulp van iemand? Laatste album van deze leuke, driedelige ballonstrip* in zwart-wit, gebaseerd op de populaire Star Wars-serie. Niet afzonderlijk leesbaar. Spannende strip, afgewisseld met teksten uit Roans dagboek, e-mails en berichten uit de schoolkrant. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789460787706 | 176 pagina's

Titel De phantom bullebak
Uniforme titel Star WarsTM
Auteur Jeffrey Brown
Instelling /Dark Dragon Design
Type materiaal Boek
Uitgave [Breda] : Dark Dragon Books, 2017
Overige gegevens 176 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Star WarsTM - Oorspronkelijke Engelse uitgave: Lucafilm LTD, (c)2017 - Beeldverhaal
ISBN 9789460787706
PPN 41633377X
Genre science-fiction
Thematrefwoord Buitenaardse wezens ; Schoolleven ; Pesten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Jedi Academie
Boek

Jedi Academie (2016-...)

vol. 1
Uitgeleend
Jeffrey Brown