Bad moms 2
DVD

Bad moms 2 ([2018])/ written and directed by Jon Lucas & Scott Moore

Drie overbelaste moeders zijn druk met de voorbereiding van een 'perfect kerstfeest' voor hun gezin als hun eigen, bepaald niet gemakkelijke, moeders op de stoep staan.

Recensie

Vervolg op de komedie 'Bad moms'* (2016), opnieuw door regisseurs Jon Lucas en Scott Moore en met dezelfde hoofdrolspelers: Mila Kunis, Kathryn Hahn en Kristen Bell. De vriendinnen Amy, Carla en Kiki zijn drie hardwerkende en ondergewaardeerde moeders die nu voor de zware taak staan een 'perfect kerstfeest' te organiseren voor hun gezin. Tot overmaat van ramp besluiten hun eigen moeders - overbezorgd, perfectionistisch, bezitterig - dat ze de kerstvakantie bij hun dochters zullen doorbrengen. De drie vrouwen proberen de oplopende spanning te bestrijden met veel drank en uitspattingen. De Amerikaanse recensenten zijn kritisch. Owen Gleiberman (variety.com) vindt de film conventioneler en minder wild dan het origineel met variaties op een bekend thema, maar toch 'just okay enough to get by'.

Specificaties

Engels | 9789461875341

Titel Bad moms 2
Uniforme titel A bad moms Christmas
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jon Lucas ; Scott Moore ; Mila Kunis ; Kristen Bell ; Kathryn Hahn
Type materiaal DVD
Uitgave [Antwerpen] : The Searchers, [2018] - [Amsterdam] : distributie: Remain in Light
Overige gegevens 1 dvd-video (104 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Christine Baranski. - Engels gesproken, Frans nagesynchroniseerd, ondertiteld in Nederlands en Frans - Videoversie van de film: Verenigde Staten : STXfilms, (c)2017 - Vervolg op: Bad moms. - Oorspronkelijke titel: A bad moms Christmas
ISBN 9789461875341
PPN 416620817
Genre kerstverhaal - humoristische roman
Taal Engels