Same kind of different as me
DVD

Same kind of different as me ([2018])/ directed by Michael Carney

Een kunsthandelaar moet om zijn huwelijk te redden zijn vrouw helpen in de daklozenopvang waar ze werkt. Bovendien vraagt zij hem vriendschap te sluiten met een agressieve Afro-Amerikaanse man die bekend staat als 'Suicide'. Tussen deze drie mensen ontstaat een bijzondere vriendschap.

Recensie

Amerikaans christelijk drama, het regiedebuut van Michael Carney, gebaseerd op de autobiografische non-fictie-bestseller van Ron Hall en Denver Moore. In de hoofdrollen Greg Kinnear, Renée Zellweger, Djimon Hounsou, Olivia Holt en Jon Voight. Kunsthandelaar Ron vertelt aan zijn vrouw Debbie dat hij ontrouw is geweest. Als boetedoening en om hun huwelijk te redden draagt zij hem op haar te helpen in de daklozenopvang waar ze werkt. Bovendien moet hij vriendschap sluiten met een agressieve Afro-Amerikaanse man die bekend staat als 'Suicide'. Hij blijkt Denver te heten en heeft een moeilijk leven achter de rug als katoenplukker zonder scholing. Tussen deze drie mensen ontstaat een bijzondere vriendschap. The Dove Foundation (dove.org) prijst de acteurs en vooral Hounsou als Denver: '(...) At times the tears in the theater were enough to fill buckets (...) this film is overflowing with the message of redemption and hope (...)'. Beloond met het predicaat 'Dove approved'.

Specificaties

Meerdere talen | 5053083078515

Titel Same kind of different as me
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Michael Carney ; Greg Kinnear ; Renée Zellweger ; Ron Hall ; Denver Moore ; Lynn Vincent
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Paramount, [2018] - [Amsterdam] : distributed by Universal Pictures Benelux
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 114 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Greg Kinnear, Renée Zellweger, Djimon Hounsou, Jon Voight. - Engels gesproken, nagesynchroniseerd in 3 talen, ondertiteld in 13 talen waaronder Nederlands - Gebaseerd op het book van Ron Hall, Denver Moore en Lynn Vincent - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Disruption Entertainment, 2017 - Bevat eveneens: Audiocommentaar ; Love is patient, love is kind ; The making of
ISBN 5053083078515
PPN 416781578
Genre protestants milieu
Taal Meerdere talen