Supershetty's ahoi!
Boek

Supershetty's ahoi! ([2018])/ Suza Kolb, met illustraties van Nina Dulleck ; vertaling [uit het Duits]: Ingrid Buthod ; redactie en productie: Vitataal

De Shetlandpony Choco, Koekie en Berend gaan met vakantie naar hun vroegere manege. Daar hebben nu twee verwaande pony's het voor het zeggen. Tijdens een buitenrit op het strand beleven ze een spannend avontuur. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De shetlandpony's Choco, Koekie en Berend vertrekken op vakantie naar Noorderdijk, hun vroegere woonplaats. Ze hoopten er hun vrienden van toen terug te zien, maar die zijn er niet. Ze krijgen te maken met twee bazige pony's en daar komt herrie van. Het wordt voor de shetty's een actievolle en niet altijd prettige vakantie. Na een avontuur op de heenreis volgen nog tal van belevenissen op het strand en op het wad, waar ze verrast worden door het opkomende water. De pony's zijn gepersonifieerde dieren die een eigen paardentaal spreken en verschillende karakters hebben. Er worden sluwe plannetjes gesmeed en er is geregeld gekibbel en ruzie tussen de pony's. De mensen, de tweebeners, die met hen omgaan zijn allen sympathieke ponyliefhebbers die veel door de vingers zien. Verzorgde uitgave met glanzend papier. Het heeft een ruime lay-out en is speels verlucht met kleurenillustraties. Dit is het vijfde boek in de Ponyclub-serie*. Ontspannende lectuur voor pony- en paardenliefhebbers. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048316007 | 155 pagina's

Titel Supershetty's ahoi!
Auteur Suza Kolb
Secundaire auteur Nina Dulleck ; Ingrid Buthod
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2018]
Overige gegevens 155 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Stallpiraten ahoi! - Magellan GmbH & Co. KG, 2017. - (Haferhorde)
ISBN 9789048316007
PPN 413301575
Genre paarden/pony's
Thematrefwoord pony's
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De ponyclub
Boek

De ponyclub (2016-...)

vol.
Uitgeleend
Suza Kolb