The sinner. Seizoen 1
DVD

The sinner. Seizoen 1 ([2018])/ Derek Simonds

Een jonge moeder probeert er met een onderzoeker achter te komen waarom ze schijnbaar zonder aanleiding een jongeman vermoordde.

Aanwezigheid

Recensie

Thriller van Antonio Campos (Christine; Afterschool) naar het boek 'Die Sünderin' van Petra Hammesfahr, dat is vertaald als 'De zondares'. In de hoofdrollen Jessica Biel (The book of love; 7th heaven) en Bill Pullman (The ballad of Lefty Brown). Cora is een jonge vrouw met een druk leven. Tijdens een uitstapje naar een recreatiemeer, samen met haar man en zoontje, stort ze zich vanuit het niets op een jongeman en doodt hem met haar schilmesje. Ze zegt dat ze de man niet kende en niet weet waarom ze tot haar daad kwam. De excentrieke rechercheur moordzaken Harry Ambrose graaft in het verleden van Cora om een verklaring te vinden. Mark Moorman (Volkskrant 1-12-'17) schrijft dat de serie veel verrassingen in petto heeft en dat Pullman met verve zijn rol speelt. '(...) The Sinner is vooral de moeite waard door Jessica Biel, de zoveelste sterke vrouwenrol dit jaar (zie ook Maggie Gyllenhaal, Elisabeth Moss, Carrie Coon). Ze heeft alle glamour van zich afgeschud en blijft tot in de laatste aflevering dader en slachtoffer tegelijk.' Genomineerd voor twee Golden Globes: Beste actrice en Beste televisieserie. Een eventueel volgend seizoen zal een nieuw verhaal krijgen.

Specificaties

Engels | 5053083143978

Titel The sinner. Seizoen 1
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Antonio Campos ; Jessica Biel ; Bill Pullman ; Christopher Abbott ; Dohn Norwood ; Petra Hammesfahr
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Universal, [2018]
Overige gegevens 2 dvd-video's (5,5 uur) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Jessica Biel, Bill Pullman, Christopher Abbott, Dohn Norwood. - Regisseurs onder anderen: Antonio Campos. - Engels gesproken, Frans en Duits nagesynchroniseerd, in 8 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Gebaseerd op het boek van Petra Hammesfahr - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : Iron Ocean Films, 2017 - Bevat extra: Deleted scenes
ISBN 5053083143978
PPN 416903347
Genre thriller
Taal Engels

Relaties/Serie

The sinner
DVD

The sinner (2018-...)

vol. Seizoen 1
Uitgeleend