Echo in de verte
Boek

Echo in de verte (2017)/ Erin Hunter, vertaald [uit het Engels] door Pauline Akkerhuis

Duifpoot, Gaaiveder en Leeuwvlam moeten een onbekende profetie zien te ontrafelen. Ze maken gebruik van hun speciale krachten, maar die moeten ze geheim houden voor de rest van de Donderclan. Intussen krijgt Lindepoot in haar dromen bezoek van een mysterieuze kat uit Duisterwoud. Vanaf ca. 10 jaar

Aanwezigheid

Recensie

Dit tweede deel* van de vierde serie, 'Teken van de sterren', uit de uitgebreide reeks 'Warrior Cats' laat zich lezen als een 'tussenboek'. Heel langzaam worden twee verhaallijnen al vertellend steeds verder 'uitgepakt'. De ene verhaallijn gaat vooral over Gaaiveder, Leeuwvlam en Duifpoot die samen de Drie vormen, met een tot nu toe onbekende profetie. Alle drie hebben ze speciale krachten, die ze met regelmaat inzetten, maar tegelijkertijd geheim moeten houden voor de rest van de DonderClan. In de andere verhaallijn speelt Lindepoot, de zus van Duifpoot, een hoofdrol. In haar dromen krijgt ze bezoek, training en een opdracht van Havikwind uit het Duistere Woud. Het gevolg hiervan is een gevecht dat nooit had mogen gebeuren... Wederom een verhaal dat ondanks het bekende stramien leest als een trein. Levenswijsheden (voor dier én mens) en wisselende, goed beschreven gebeurtenissen vormen samen een meeslepend geheel. Een echt fijn leesboek. Net als de eerdere delen een stevige uitgave met serie-uiterlijk; deels glanzen gouden belettering op het omslag en de rug. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059245082 | 386 pagina's

Titel Echo in de verte
Auteur Erin Hunter
Secundaire auteur Pauline Akkerhuis
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Fantoom, 2017
Overige gegevens 386 pagina's - 22 cm
Annotatie Op rug: "Warrior cats IV ; boek 2" - Vertaling van: Fading echoes. - Working Partners Limited, (c)2015. - (Omen of the stars)
ISBN 9789059245082
PPN 417291477
Genre dierenleven
Thematrefwoord Katten ; Profetieën
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Warrior cats. Teken van de sterren
Boek

Warrior cats. Teken van de sterren (2017-...)

vol. dl. 2
Uitgeleend