Baby's eerste knisperboek
Boek

Baby's eerste knisperboek Pinguïn ([2017])

Vierkant gewatteerd stoffen babyboekje in de vorm van een leporello. Met aan een zijde tekeningen van Pinguin in zwart-wit met enkele rode accenten, en aan de andere zijde geheel gekleurde illustraties van andere zeedieren. Met een knisperpagina en twee stoffen flapjes om aan te friemelen. Vanaf ca. 3 maanden.

Aanwezigheid

Recensie

Stoffen uitklapboek, een zogenaamde leporello, waarin naast Pinguïn verschillende andere zeedieren te zien zijn. Het boekje is gemaakt van stevige, gewatteerde stof. Aan de ene zijde is Pinguïn te volgen terwijl hij zich vermaakt in de sneeuw; de contrastrijke illustraties zijn uitgevoerd in zwart-wit met als steunkleur rood. Aan de andere zijde is per vierkante pagina een ander zeedier te zien, ook met zwart-wit als basis, maar aangevuld met andere kleuren en tegen een gekleurde achtergrond met motiefjes, waarop ook hier de dieren duidelijk uitkomen. Met voorop een knisperpagina en twee uitstekende flapjes (de rode pootjes van Pinguïn). De uitgave wordt geleverd in een cadeaudoosje. Verschenen in eenzelfde uitvoering: 'Tijger'*. Vanaf ca. 3 maanden.

Specificaties

Nederlands | 9789021678252

Titel Baby's eerste knisperboek : Pinguïn
Uniforme titel Pinguïn
Auteur Surya Sajnani
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Ploegsma kinder- & jeugdboeken, [2017]
Overige gegevens 1 doos - gekleurde illustraties - 17 cm
Annotatie (c)Illustraties: Surya Sajnani - Vertaald uit het Engels - Op omslag: Wee gallery® - Vertaling van: Jungle : Pitter patter penguin. - London : QED Publishing, 2016 - Bevat: Pinguïn. - Leporello ; 17 cm
ISBN 9789021678252
PPN 413355128
Genre Boekstart - dierenleven
Thematrefwoord Zeedieren ; Stoffen boeken ; leporello's
Taal Nederlands