Baby's eerste knisperboek
Boek

Baby's eerste knisperboek Tijger ([2017])

Vierkant gewatteerd stoffen babyboekje in de vorm van een leporello. Met aan een zijde tekeningen van Tijger en andere dieren in zwart-wit met steunkleur oranje, en aan de andere zijde kleurrijke illustraties van dieren en bloemen. Met een knisperpagina en twee stoffen flapjes om aan te friemelen. Vanaf ca. 3 maanden.

Aanwezigheid

Recensie

Op de knisperende voorkant van dit stoffen babyboekje kijkt een tijger de lezer recht aan. Twee pootjes steken uit onder het boekje en in speelse zwarte kapitalen staat 'Tijger' op zijn buik. Het boekje is een leporello. Aan de ene kant zijn naast elkaar de tijger, een vogel, bij, bloem, aap en vlinder te zien. De achtergrond is soms effen en heeft soms een patroon van bijvoorbeeld stippeltjes of bloemetjes. Het kleurgebruik aan deze kant van het boekje is beperkt tot zwart, wit en oranje. Aan de andere kant wordt de nu eens knipogende, dan weer springende of klimmende tijger steeds samen met de eerder afgebeelde dieren en bloem getoond. Ook staan nu de namen erbij geschreven en is het kleurgebruik uitbundiger. In dezelfde uitvoering verscheen 'Pinguïn'*. Een uitdagend boekje voor baby's vanaf ca. 3 maanden.

Specificaties

Nederlands | 9789021678269

Titel Baby's eerste knisperboek : Tijger
Uniforme titel Tijger
Auteur Surya Sajnani
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Ploegsma kinder- & jeugdboeken, [2017]
Overige gegevens 1 doos - gekleurde illustraties - 17 cm
Annotatie (c)Illustraties: Surya Sajnani - Vertaald uit het Engels - Op omslag: Wee gallery® - Vertaling van: Tipoe Tiger : Pitter patter penguin. - London : QED Publishing, 2016 - Bevat: Tijger. - Leporello ; 17 cm
ISBN 9789021678269
PPN 413355136
Genre Boekstart - dierenleven
Thematrefwoord Wilde dieren ; Stoffen boeken ; leporello's
Taal Nederlands