Zoekboek dino's
Boek

Zoekboek dino's met grote uitklapplaten! ([2018])/ Fermín Solís, tekst: Libby Walden ; vertaling [uit het Engels]: Ellen Hosmar ; redactie en productie: Vitataal

Kun jij de loerende krokodil vinden? Of de luierende dino en de dinosaurussen die badminton spelen? Hoog smal dunkartonnen zoekplatenboek met grappige, gedetailleerde kleurenillustraties en aan weerszijden uitklapbare pagina's. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

In dit vrolijke, kleurrijke zoekboek over dinosaurussen zijn per dubbele pagina twee uitklappagina's opgenomen. Op deze uitklappagina's van stevig karton staan de zoekopdrachten in woord en beeld. Door de ene pagina uit te klappen kan men de opdrachten vinden die op de nog dichtgeklapte pagina staan. Er is steeds een vraag in rijmvorm en daaronder staan de gezochte details uit de grote illustraties met omschrijving, bv. 'een loerende krokodil', 'dinosaurus badminton' of 'een luierende dino'; verder is het boek tekstloos. Dinoliefhebbers hebben deze zoekmethode al snel door en kunnen zelfstandig met het boek aan de slag. Op de zes dubbele pagina's overheersen de niet-natuurgetrouw getekende dinosaurussen, maar er kan ook gezocht worden naar insecten en diverse voorwerpen. Het boek begint en eindigt op de binnenzijden van het omslag en heeft een afwijkend smal en hoog formaat. Op de overvolle omslagillustratie staan op de voorkant dino's bij dag en op de achterkant bij nacht. Eerder verschenen in dezelfde opzet 'Zoekboek dieren' en 'Zoekboek onderweg'*. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048316175

Titel Zoekboek dino's : met grote uitklapplaten!
Uniforme titel Dino's
Auteur Fermín Solís
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Libby Walden ; Ellen Hosmar
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2018]
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Vertaling van: Dinosaurs. - London : Caterpillar Books, 2018. - (Search and find)
ISBN 9789048316175
PPN 413251632
Thematrefwoord Dinosaurussen ; Zoekboeken ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands