Belle & Boo
Boek

Belle & Boo vrienden maken alles leuker ([2018])/ Mandy Sutcliffe, met tekst van Mark Sperring ; Nederlandse tekst [uit het Engels] van Eline Markus

Belle en Boo laten zien dat je je nooit hoeft te vervelen als je vrienden hebt. Samen beleven ze de mooiste avonturen: ze zoeken schatten in de oceaan, dansen op de wolken en temmen zelfs een draak. Prentenboek met sfeervolle, nostalgische kleurenillustraties . Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Vierkant, groot prentenboek waarin het meisje Belle haar konijntje Boo komt ophalen om samen te gaan spelen. Want samen is alles veel leuker om te doen. De fantasie van Belle kent geen grenzen. Samen zeilen ze in een zeilboot over de golven, duiken ze naar schatten in de diepzee en dansen ze op de wolken, steeds samen met heel veel andere kindertjes. Totdat het tijd is om te gaan slapen. De tekst stelt niet veel voor, het bestaat uit een opsomming van dingen die Belle en Boo samen doen, een echt verhaal is het niet. De nadruk ligt op de paginagrote, beetje zoetige Rie Cramer-achtige illustraties in pasteltinten, die een knusse sfeer uitstralen. Belle en Boo vind je op elke illustratie terug. Erg uitdagend is dit prentenboek niet. Wel een leuk kijkboek voor dromerige meisjes. Het Britse merk Belle & Boo heeft een eigen kledinglijn voor meisjes; dit is het vijfde prentenboek, na 'Bedtijd voor Boo'*. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789051166361

Titel Belle & Boo : vrienden maken alles leuker
Uniforme titel Belle & Boo Belle en Boo Belle en Boo vrienden maken alles leuker Vrienden maken alles leuker
Auteur Mandy Sutcliffe
Secundaire auteur Mark Sperring ; Eline Markus
Type materiaal Boek
Uitgave Rijswijk : De Vier Windstreken, [2018]
Overige gegevens 36 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Vertaling van: Belle & Boo friends make everything better. - Londen : Orchard Books, (c)2018
ISBN 9789051166361
PPN 413368254
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Fantasie ; Vriendschap
Taal Nederlands