Het perfecte leven van mevrouw Parrish
Boek

Het perfecte leven van mevrouw Parrish (april 2018)/ Liv Constantine, vertaling [uit het Engels] Theo Horsten

Als een jonge vrouw zich in het rijke leven van de familie Parrish dringt, beseft ze niet dat ze zich in een slangenkuil begeeft.

Aanwezigheid

Recensie

De zesentwintigjarige Amber Patterson heeft een armoedige jeugd gehad en ze vindt dat ze recht heeft op een beter leven. Op slinkse wijze probeert ze zich in het leven van Daphne Parrish te dringen, die op het eerste oog alles lijkt te hebben: een knappe rijke man, twee prachtige dochters en een gigantische villa. Ze kan haar geluk niet op als Daphne haar steeds meer in haar perfecte, rijke leven toelaat. Maar is Daphne's leven wel zo perfect? Naarmate het verhaal vordert blijkt dat Amber zich in een wespennest vol met leugens en halve waarheden bevindt en dat de term 'Niets is wat het lijkt' hier zeker van toepassing is. Liv Constantine is de naam van twee Amerikaanse zussen, Lynne en Valerie en 'Het perfecte leven van mevrouw Parrish' is hun eerste in het Nederlandse vertaalde boek. Hier en daar is het verhaal langdradig te noemen en komen er geregeld spellingsfouten in voor. Desalniettemin is het een heerlijke, zomerse thriller met onverwachte twist.

Specificaties

Nederlands | 9789402700954 | 414 pagina's

Titel Het perfecte leven van mevrouw Parrish
Auteur Liv Constantine
Secundaire auteur Theo Horsten
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, april 2018
Overige gegevens 414 pagina's - 22 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met HarperCollins Publishers LLC - Vertaling van: The last Mrs. Parrish. - New York : HarperCollins, (c)2017
ISBN 9789402700954
PPN 41335587X
Genre thriller
Taal Nederlands