5 minuten work outs voor een strakke buik
Boek

5 minuten work outs voor een strakke buik ([2018])/ Simone Tatay-Azllanaj, Nederlandse vertaling [uit het Duits]: Ann Van Doorslaer

Eenvoudig trainingsprogramma van vijf minuten per dag voor stevige buikspieren.

Aanwezigheid

Recensie

Als de zomer in aantocht is, willen met name veel vrouwen met het liefst zo min mogelijk inspanning het ideaal van een platte buik bereiken. In die behoefte belooft dit boekje te voorzien. Het biedt een reeks eenvoudige oefeningen die slechts enkele minuten per dag in beslag nemen, en is bedoeld voor mensen die geen tijd willen of kunnen vrijmaken voor een intensieve training in de sportschool. Na een korte inleiding over anatomie van de buikspieren en tips voor het terloops trainen in het dagelijks leven, volgen de oefeningen. Deze zijn ingedeeld in vijftien trainingseenheden (met titels als optillen & persen, kevertraining, hefboombenen, evenwicht & kracht, bokstraining) van ieder twee basisoefeningen. Elke oefening beslaat een spread en is voorzien van een duidelijke, cartoonachtige illustratie in kleur die de beginpositie aangeeft. De stapsgewijze instructies zijn eenvoudig en helder geformuleerd. Bij elke oefening worden variaties geboden voor een intensievere training, soms met extra attributen, alsook waarschuwingen voor mogelijke verkeerde uitvoeringen van de beweging. Heldere, hedendaagse lay-out en typografie voorzien van gekleurde kopjes en kaders. Heruitgave met gewijzigde titel van 'Buikspiertraining voor elke dag' (2009)*, met nieuw omslag.

Specificaties

Nederlands | 9789044749571 | 80 pagina's

Titel 5 minuten work outs voor een strakke buik
Auteur Simone Tatay-Azllanaj
Secundaire auteur Ann Van Doorslaer
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2018]
Overige gegevens 80 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Bauchtraining für jeden Tag. - München : Compact Verlag GmbH, (c)2008 - Oorspronkelijke titel: Buikspiertraining voor elke dag. - (c)2009. - (Fit in 5 minuten)
ISBN 9789044749571
PPN 416916716
Rubriekscode 617.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Buikspieroefeningen
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Fitness