Peppa gaat logeren
Boek

Peppa gaat logeren (2017)/ vertaling [uit het Engels]: Big Balloon BV

Peppa big gaat naar het slaapfeestje van Zoe Zebra. Ze doen van alles, maar slapen staat niet op het programma. Vierkant prentenboek met kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Varkentje Peppa gaat voor het eerst logeren, op een slaapfeestje van Zoe Zebra. Er zijn allemaal vriendinnetjes uitgenodigd. Iedereen heeft zijn lievelingsknuffel meegenomen. De slaapzakken liggen verspreid op de grond, maar van slapen komt niet veel. Dan heeft papa Zebra een idee. Eenvoudig, verantwoord verhaaltje, waarin om middernacht stiekem fruit wordt gegeten als iets lekkers. De pagina's zijn geheel bedrukt en de illustraties vrolijk en kleurrijk. Afgebeelde voorwerpen, dieren en dingen zijn steeds in een zachte tint omlijnd en ogen erg vriendelijk. De tekst is over de illustraties geplaatst; soms staat de tekst in een golvend kader. Deel uit de serie 'Peppa'*, gebaseerd op de gelijknamige animatieserie van NickJr. Op de Engelstalige site www.peppapig.com staat nog veel meer informatie over het aardige varkentje, bovendien zijn er tal van leuke activiteiten te vinden. Eerder verschenen als geniete uitgave met slappe kaft; nu gebonden en iets groter. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047805113

Titel Peppa gaat logeren
Secundaire auteur Neville Astley ; Mark Baker
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Big Balloon Publishers, 2017 - Gilze : distributie Nederland: Betapress BV
Overige gegevens 24 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Verhaal gebaseerd op de tv-serie "Peppa Pig", gemaakt door Neville Astley en Mark Baker - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Heemstede : Big Balloon, 2013. - (Peppa ; 2) - Vertaling van: Peppa's first sleepover. - London : Ladybird, (c)2009
ISBN 9789047805113
PPN 413888843
Thematrefwoord Logeren
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Peppa
Boek

Peppa (2013-...)

vol.
Uitgeleend