Gouvernante in de hoofdrol
Boek

Gouvernante in de hoofdrol ([2018])/ Regina Jennings, vertaald [uit het Engels] door Carianne van Holst

Als saloonzangeres Louisa Bell bij aankomst in Fort Reno wordt aangezien voor gouvernante besluit ze om te zwijgen wie ze echt is en de betrekking die haar wordt aangeboden te accepteren.

Aanwezigheid

Recensie

Als zangeres Louisa Bell haar baan in een saloon verliest, besluit ze haar broer op te zoeken, die gestationeerd is op Fort Reno. Bij aankomst wordt ze echter per abuis aangezien voor gouvernante en Louisa besluit de kans aan te grijpen om zo aan werk te komen. Maar het gaat niet helemaal zoals verwacht. Haar broer is niet echt blij om haar te zien, lesgeven is niet zo eenvoudig als het leek, de majoor bij wie ze in dienst komt, brengt haar het hoofd op hol en dan moet ze ook nog voorkomen dat ze iemand ontdekt wie ze echt is. Of dat allemaal lukt, is nog maar de vraag. Inmiddels is auteur Regina Jennings geen onbekende meer in het christelijke boekenlandschap; sterker nog, ze is hard op weg om geliefd te worden. En deze roman helpt daar vast bij, want opnieuw levert de auteur een verhaal af dat romantisch is, humor in zich heeft, lekker weg leest, diepgang bevat en ook gewoon leuk is. En dat het af en toe enigszins voorspelbaar is en misschien een tikkeltje ongeloofwaardig, is bij dit soort romans niet zo'n probleem. Waarschijnlijk genieten veel lezers er daardoor juist nog wat meer van. Eerste deel van de 'Fort Reno serie, over het gelijknamige fort. Eerder verschenen van de auteur onder andere 'Opgezadeld met elkaar' en 'Gevangen in een jurk'.

Specificaties

Nederlands | 9789492234391 | 397 pagina's

Titel Gouvernante in de hoofdrol
Auteur Regina Jennings
Secundaire auteur Carianne van Holst
Type materiaal Boek
Uitgave Veenendaal : Grace Publishing House, [2018]
Overige gegevens 397 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Holding the fort. - Grand Rapids, Michigan : Bethany House Publishers, (c)2017. - (The Fort Reno series ; book one)
ISBN 9789492234391
PPN 41746326X
Genre romantische verhalen - historische roman - protestants milieu
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Fort Reno serie
Boek

Fort Reno serie (2018-...)

vol. dl. 1
Uitgeleend
Regina Jennings