De juiste man
Boek

De juiste man in makkelijke taal ([2018])/ Max van Olden, bewerking in eenvoudig Nederlands: Jet Doedel ; redactie en vormgeving: Eenvoudig Communiceren

Een advocaat verdenkt een collega van het veroorzaken van het verkeersongeluk waarbij zijn zoon om het leven kwam. Twintig jaar later bedenkt hij een plan om wraak te nemen. Verhaal in korte zinnen en makkelijke woorden.

Aanwezigheid

Recensie

Als op een avond zijn zoon wordt doodgereden, verandert dat Oscars hele leven. Twintig jaar lang zint hij op wraak, want hij meent zeker te weten dat zijn collega-advocaat de dader is. Een nieuwe cliënt en een recente moord bieden Oscar de kans om zijn zoon Jelte alsnog te wreken. Bijna raakt hij verstrikt in zijn eigen intriges, maar dan gebeurt het onverwachte. Boeiend en diep menselijk drama met verhaallijnen die prachtig bij elkaar komen. Verhaal in korte zinnen en makkelijke woorden. Omdat de plot tamelijk ingewikkeld is en de informatiedichtheid hoog, is het boek vooral geschikt voor de gevorderde NT2-lezer en laaggeletterde. Met keurmerk Makkelijk Lezen.

Specificaties

Nederlands | 9789086963225 | 92 pagina's

Titel De juiste man : in makkelijke taal
Auteur Max van Olden
Instelling /Uitgeverij Eenvoudig Communiceren, Amsterdam
Secundaire auteur Jet Doedel
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Eenvoudig Communiceren, [2018] - [Brussel] : Lezen voor iedereen
Overige gegevens 92 pagina's - 21 cm
Annotatie Bewerking van de oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Amsterdam : Ambo|Anthos, 2017
ISBN 9789086963225
PPN 41710023X
Genre thriller
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Misdadig
Boek

Misdadig (2008-...)

vol.
Uitgeleend