Mijn reuze zoekboek
Boek

Mijn reuze zoekboek doorheen de tijd ([2017])/ Benjamin Bécue, Paku, Jean-Sébastien Deheeger, Gérald Guerlais

Reis mee naar de prehistorie, de middeleeuwen en de toekomst en zoek allerlei voorwerpen en personages. Groot kartonnen, vrijwel tekstloos zoekplatenboek met paginagrote, zeer gedetailleerde kleurenillustraties. Met veel zoekopdrachten. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Reuze zoekboek waarin allerlei dingen in verschillende tijdperken uit de geschiedenis gezocht moeten worden. Elke dubbele pagina geeft een inkijkje in een tijdperk, zoals de middeleeuwen, het oude Egypte, de prehistorie, de renaissance, maar ook de jaren '70 en de toekomst. De namen van de tijdperken zijn te moeilijk voor de doelgroep. De zeer gedetailleerde, kleurrijke illustraties zorgen voor urenlang kijk- en zoekplezier en nodigen uit om met de kleuter over de gebeurtenissen in de geschiedenis te praten. Onder aan elke pagina staan de dingen die gezocht moeten worden. Plus nog tien bonuszoekopdrachten: personages zoeken. Stevige hardkartonnen uitgave op groot formaat die veel jonge lezers plezier gaat opleveren. Aantrekkelijk omslag. Eerder verschenen diverse zoekboeken in dezelfde uitvoering, o.a. 'Mijn reuze zoekboek : dieren'*. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789461317643

Titel Mijn reuze zoekboek : doorheen de tijd
Uniforme titel Mijn reuze zoekboek doorheen de tijd
Auteur Benjamin Bécue
Secundaire auteur Paku" ; Jean-Sébastien Deheeger ; Gérald Guerlais
Type materiaal Boek
Uitgave Kalmthout : Van Halewyck, [2017]
Overige gegevens 22 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 41 cm
Annotatie Vertaald uit het Frans - Vertaling van: Cherche et trouve géant dans le temps. - Paris : Editions AUZOU, (c)2013
ISBN 9789461317643
PPN 416412092
Thematrefwoord Zoekboeken; Geschiedenis
Taal Nederlands