Ahmad wil aan het werk
Boek

Ahmad wil aan het werk ([2018])/ Mirjam Eppinga, redactie en vormgeving: Eenvoudig communiceren ; beeld: Elisa Zee, Zee illustraties

Ahmad (16, ik-figuur) wil graag werken bij supermarkt De Giraf. Maar zijn Nederlands is nog niet zo goed. Hij heeft een gesprek met de chef. Zal het goed gaan? Verhaal in korte zinnen en makkelijke woorden. Vanaf ca. 12 jaar.

Recensie

Ahmad (16, ik-figuur) wil graag werken bij supermarkt De Giraf. Maar zijn Nederlands is nog niet zo goed. Hij heeft een gesprek met de chef. Zal het goed gaan? Vijfde deel uit 'Superrr'*, een serie over een stel tieners dat elkaar kent van hun bijbaantje als vakkenvuller. De boeken zijn klein en handzaam, en door de korte zinnen en kleine hoofdstukken makkelijk te lezen voor jongeren in bijvoorbeeld een Internationale Schakelklas (ISK) of het OKAN (Onthaalonderwijs voor Anderstalige Nieuwkomers, België). De vlotte verhalen van de serie (die tien delen gaat omvatten) zijn gedrukt in een duidelijk lettertype en geïllustreerd met soms paginagrote, cartoonachtige zwart-wittekeningen. De auteur is docent aan een ISK. Zeer geschikt voor NT2-onderwijs, en voor moeizaam lezende Nederlandstaligen. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789086963201 | 36 pagina's

Titel Ahmad wil aan het werk
Auteur Mirjam Eppinga
Instelling /Uitgeverij Eenvoudig Communiceren, Amsterdam
Secundaire auteur Elisa Zee
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Eenvoudig Communiceren, [2018]
Overige gegevens 36pagina's - zwart-wit illustraties - 18 cm
ISBN 9789086963201
PPN 416624154
Thematrefwoord Solliciteren
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Superrr
Boek

Superrr (2017-...)

vol. dl. 5
Uitgeleend
Mirjam Eppinga