Tracy Lacy zet de school op stelten!!!
Boek

Tracy Lacy zet de school op stelten!!! ([2018])/ Tania Lacy, Danielle McDonald, vertaling [uit het Engels]: Katleen Olaerts

Tracy Lacy (ik-figuur) begaat een enorme blunder op haar eerste dag op de middelbare school. Geholpen door haar vrienden Pief en Aag probeert ze de schade te herstellen. Met veel stripachtige illustraties. Vanaf ca.10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Tracy Lacy (ik-figuur) begaat een enorme blunder op haar eerste dag op de middelbare school. Geholpen door haar vrienden Pief en Aag probeert ze de schade te herstellen. Kan ze nog klasverantwoordelijke worden? De toon van het verhaal is vrij dramatisch, passend bij de leeftijd van de ik-figuur ('In wat voor een post-a-puberlyptische ramp waren wij terechtgekomen?'). De gebeurtenissen zijn over de top. Voor de jonge doelgroep zullen Tracy's zorgen en onzekerheden echter herkenbaar zijn. Door de gekozen dagboekvorm komen Tracy en haar avonturen heel dichtbij. Zeer rijk geïllustreerd verhaal waarbij de speelse, stripachtige tekeningen in zwart-wit de tekst aanvullen. De diverse lettertypes van verschillende grootte dragen bij aan de speelse opmaak van de pagina's. Humoristisch verhaal vol brugklasproblemen en pijnlijke situaties. Voor liefhebbers van populaire series als 'Dagboek van een muts' en 'Hoe overleef ik'. Tweede, zelfstandig te lezen deel over Tracy Lacy*. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789403201900 | 287 pagina's

Titel Tracy Lacy zet de school op stelten!!!
Auteur Tania Lacy
Secundaire auteur Danielle McDonald ; Katleen Olaerts
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Blloan Junior, [2018]
Overige gegevens 287 pagina's - zwart-wit illustraties - 20 cm
Annotatie Tekst: Tania Lacy, illustraties: Danielle McDonald - Oorspronkelijke uitgave: Scholastic Australia Pty Limited, 2017 - Vervolg op: Tracy Lacy is compleet kierewiet!!!
ISBN 9789403201900
PPN 417175213
Genre schoolverhaal
Thematrefwoord Schoolleven ; Dagboeken
Taal Nederlands