Vrolijk kijkboek
Boek

Vrolijk kijkboek eerste woordjes ([2017])/ met illustraties van Jennie Bradley

Wat zie je allemaal op de boerderij, op het strand, in het park, hoog in de lucht en in de stad? Vierkant hardkartonnen prentenboek met felgekleurde illustraties en veel voelelementen en flapjes. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een kijk- en voelboek met vijf dubbele pagina's rond een (niet expliciet benoemd) thema: boerderij, strand, verkeer, speeltuin en lucht. Op iedere spread staan verschillende voorwerpen met daarbij het bijbehorende woord, zonder lidwoord. Bij sommige voorwerpen zijn er uitsparingen te zien en te voelen, zoals de koplampen van de auto en de vlucht van de vlinder. Bij andere voorwerpen kan de lezer een flapje openklappen. Achter het zeil, de boom, zon, luchtballon of het deurtje komt dan vaak een dier te voorschijn. De contourloze illustraties zijn in vrolijke, frisse kleuren weergegeven. Een leuk boek om samen te lezen. Vrij drukke vormgeving, o.a. door de felle kleuren en de vele glimmende delen door het gebruik van spotlak. Voor kinderen vanaf ca. 1,5 jaar een aardig boekje om te bekijken, voelen en woordjes te benoemen. In dezelfde uitvoering verscheen ook 'Leuke dieren'*.

Specificaties

Nederlands | 9789044750188

Titel Vrolijk kijkboek : eerste woordjes
Uniforme titel Eerste woordjes
Auteur Jennie Bradley
Instelling /Zuidnederlandse Uitgeverij, Aartselaar
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2017]
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Nederlandse vertaling [uit het Engels] (c)Zuidnederlandse Uitgeverij N.V. - Vertaling van: Busy baby : vehicles. - Bristol : I am a bookworm limited, (c)2017
ISBN 9789044750188
PPN 417153244
Thematrefwoord Aanwijsboeken ; Voelboeken ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands