Een spannende finale
Boek

Een spannende finale ([2018])/ Ulli Potofski, met illustraties van Kai Pannen ; Nederlandse vertaling [uit het Duits]: Hilde Nagel-Peters

Manuel is de ster van zijn voetbalelftal Vereniging Kielboys. De laatste wedstrijd in het seizoen moeten tegen een heel sterke tegenstander spelen. Maar Manuel heeft een geheim wapen: hij heeft contact met stervoetballer Lionel Messi. Maar kan hij het ook zonder hem? Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Manuel is de ster van zijn voetbalelftal Vereniging Kielboys. Hij moet het deze keer in de laatste wedstrijd van het seizoen opnemen tegen FC Kielbok, de grootste club van zijn stad Kielbok, die veel beter en professioneler is. Maar toevallig komt hij via zijn spelcomputer in contact met Messi en kan hij hem steeds oproepen voor advies. Maken ze nu toch een kans?Een verhaal in de serie 'Voetbalhelden'*, van een Duitse sportjournalist. De stijl is wat opsommerig, zonder dat het een echt spannend verhaal wordt. In de tekst staan namen en Engelse woorden dikgedrukt en in een ander, groter lettertype. De tekst wordt af en toe onderbroken door kadertjes waarin informatie wordt gegeven over bijvoorbeeld spelsystemen, American Football en voeding. Het bevat veel eenvoudige, cartoonachtige zwart-witpentekeningetjes. Een fantasieverhaal met de hoofdpersoon als held, voor voetballiefhebbers vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044748826 | 127 pagina's

Titel Een spannende finale
Auteur Ulli Potofski
Secundaire auteur Kai Pannen ; Hilde Nagel-Peters
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2018]
Overige gegevens 127 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Auf sechs Beinen ins Finale. - Würzburg : Arena Verlag GmbH, (c)2014. - (Der beste Kicker des Universums)
ISBN 9789044748826
PPN 416931871
Genre sport
Thematrefwoord Voetbal
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Voetbalhelden
Boek

Voetbalhelden (2018- ...)

vol.
Uitgeleend
Ulli Potofski