Bent
DVD

Bent ([2018])/ a film by Robert Moresco

Een voormalig narcoticarechercheur gaat na zijn vrijlating uit de gevangenis op zoek naar de persoon die hem erin heeft geluisd en zijn partner heeft vermoord.

Recensie

Misdaadfilm van Bobby Moresco (10th & Wolf) met drie bekende acteurs: Karl Urban (The loft; Dredd), Sophia Vergara en Andy Garcia. Voormalig narcoticarechercheur Danny Gallagher wil na zijn vrijlating uit de gevangenis wraak nemen op de aanklager die hem erin heeft geluisd en zijn partner heeft vermoord. Tijdens zijn zoektocht komt hij in contact met de verleidelijke geheim agente Rebecca waarvan hij niet weet of ze te vertrouwen is en belandt in een ingewikkelde samenzwering met internationale gevolgen. De film is gemaakt in de stijl van de 'film noir'. De Amerikaanse recensenten zijn kritisch: goede acteurs, dertien-in-een-dozijnfilm.

Specificaties

Engels | 8717662575440

Titel Bent
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Robert Moresco ; Karl Urban ; Sofía Vergara ; Andy Garcia ; Jospeh P. O'Donnell
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Source 1 Media, [2018]
Overige gegevens 1 dvd-video (96 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Karl Urban, Sofía Vergara, Andy Garcia. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Gebaseerd op het gelijknamige boek van Joseph P. O'Donnell - Videoversie van de film: Verenigde Staten : AMBI Group, 2017
ISBN 8717662575440
PPN 417220413
Genre thriller
Taal Engels