Teenage Mutant Ninja Turtles. Seizoen 5: [Volume 2], Monsters and Mutants
DVD

Teenage Mutant Ninja Turtles. Seizoen 5: [Volume 2], Monsters and Mutants ([2017])

De Teenage Mutant Ninja Turtles strijden tegen de mummie, Dracula, de weerwolf, Frankenstein en andere monsters die de kwaadaardige Savanti Romero heeft meegenomen naar New York. Vanaf ca. 10 jaar.

Recensie

Zes afleveringen uit het vijfde en laatste seizoen* (2017) van de Amerikaanse animatieserie over vier gemuteerde schildpadden die zeer bedreven zijn in de ninjavechtkunst. Deze 'ninja turtles' zijn broers en waren ooit gewone schildpadden, maar door de werking van een geheimzinnige substantie zijn ze gemuteerd tot meer dan mensgroot. Hun leermeester Splinter is nu dood en schurk Shredder is verslagen, maar daarmee is New York nog niet veilig: een demodragon genaamd Kavaxas brengt Shredder tot leven als een zombie. Ook de kwaadaardige Savanti Romero keert terug en neemt een aantal gevreesde monsters mee zoals de mummie, Dracula, de weerwolf en Frankenstein. De Ninja Turtles begonnen hun leven in 1984 als striphelden, gevolgd door een animatieserie in de jaren negentig, bioscoopfilms, boeken, speelgoed enz. Emily Ashby (commonsensemedia.org) geeft 2 sterren. Zij noemt de serie trouw aan het origineel, met een leuk stel broertjes en een positieve boodschap over samenwerken en vechten tegen het kwaad en tegen pestkoppen. Minpunten vindt zij het vele geweld en het feit dat vechten als beste oplossing van problemen wordt gepresenteerd. De serie wordt uitgezonden op Nickelodeon en ontving diverse nominaties voor Annie, Emmy en Bafta Awards. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Meerdere talen | 5050583135300

Titel Teenage Mutant Ninja Turtles. Seizoen 5: [Volume 2], Monsters and Mutants
Uniforme titel Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles Monsters en Mutanten
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Sean Astin ; Jason Biggs ; Peter Laird ; Kevin Eastman
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Paramount, [2017]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 91 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Stemacteurs onder andere: Sean Astin, Jason Biggs, Greg Cipes, Rob Paulsen. - 6 talen gesproken waaronder Nederlands. - Omslag vermeldt: Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles - Gebaseerd op karakters gecreëerd door Peter Laird en Kevin Eastman - Videoversie van de animatieserie voor Nickelodeon: Verenigde Staten : Viacom International - Nederlandstalige titel op omslag: Monsters en Mutanten - Bevat: De vloek van Savanti Romero ; De grafkelder van Dracula ; Frankensteins experiment ; Monsters onder ons ; Botsende werelden, deel 1 ; Botsende werelden, deel 2
ISBN 5050583135300
PPN 417264119
Genre science-fiction
Thematrefwoord Buitenaardse wezens
Taal Meerdere talen