Zenith
DVD

Zenith ([2018])/ regie: Tomas Kaan & Maurice Trouwborst

De ouders van Fay (14) en haar broer Boris (10) hebben een erg drukke baan en geen tijd voor het huishouden en hun kinderen. Daarom laten ze zich thuis vervangen door twee robots, die niet van echt te onderscheiden zijn. Vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Zevendelige sciencefictionserie van Maurice Trouwborst en Tomas Kaan. De ouders van Fay (14) en haar broer Boris (10) hebben een erg drukke baan en geen tijd voor het huishouden en hun kinderen. Daarom gaan ze in op het aanbod van de firma Zenith om zich thuis te laten vervangen door twee robots, die niet van echt te onderscheiden zijn. Toch merken Fay en Boris al snel dat er iets niet in de haak is. Wanneer ze ontdekken hoe ze de robots zelf kunnen besturen loopt de zaak uit de hand. De ouders worden gespeeld door Guido Pollemans en Hadewych Minis. Elja Looijestijn (vpro.nl) noemt het 'moderne sciencefiction met een vette knipoog naar avonturenfilms uit de jaren tachtig (...) De serie is spannend, grappig, vol vaart en ook voor volwassenen onweerstaanbaar. (...)' Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8718868821799

Titel Zenith
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Tomas Kaan ; Maurice Trouwborst ; Guido Pollemans ; Hadewych Minis
Type materiaal DVD
Uitgave [Alblasserdam] : Red Square Film, [2018]
Overige gegevens 2 dvd-video (7 x 24 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Guido Pollemans, Hadewych Minis. - Nederlands gesproken - Videoversie van het televisieprogramma voor de VPRO: Nederland : Lemming film, 2017
ISBN 8718868821799
PPN 41704321X
Genre science-fiction
Thematrefwoord Robots
Taal Nederlands