De Luizenmoeder. 1: Seizoen 1
DVD

De Luizenmoeder. 1: Seizoen 1 ([2018])/ Jan Albert de Weerd, regie Jan Albert de Weerd

De pas gescheiden Hannah, kinderpsycholoog en de moeder van Floor, heeft moeite zich staande te houden tegenover de andere ouders en leerkrachten op basisschool 'De Klimop'.

Aanwezigheid

Recensie

Tiendelig comedyserie over het wel en wee op basisschool 'De Klimop'. Hoofdpersoon is de pas gescheiden Hannah Roelink (Jennifer Hoffman), kinderpsycholoog en de moeder van Floor, die nieuw is op deze school. Hannah heeft moeite zich staande te houden tegenover de andere ouders en leerkrachten. Als bij haar dochter luizen worden geconstateerd neemt ze het baantje aan van luizenmoeder, het laagste in de hiërarchie. Ook krijgt ze te maken met juf Ank (Ilse Warringa), de gestreste juf van groep 3, die elke schooldag begint met het lied 'Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent..' Volgens de makers 'een van de meest herkenbare arena's in Nederland: de absurdistische wereld van de basisschool. Een bijzondere minimaatschappij met eigen schoolpleinregels, traktatiebeleid, parkeerbeheer, zwaai-afspraken, hangouders, tienminutengesprekken, verantwoorde verjaardagstraktaties, klassen app-groepjes, klaarover-diensten en... luizenmoeders.' De serie was een onverwacht succes en kreeg veel aandacht in de media.

Specificaties

Nederlands | 8713045249731

Titel De Luizenmoeder. 1: Seizoen 1
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jan Albert de Weerd ; Jennifer Hoffman ; Ilse Warringa ; Diederik Ebbinge
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Twentieth Century Fox Home Entertainment, [2018]
Overige gegevens 2 dvd-video's (10 × 25 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Jennifer Hoffman, Ilse Warringa, Diederik Ebbinge, Bianca Krijgsman. - Nederlands gesproken - Videoversie van de televisieserie: Nederland : Bing Film & Televisie, 2018
ISBN 8713045249731
PPN 417445008
Genre humoristische roman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Luizenmoeder [Tv-serie]
DVD

De Luizenmoeder [Tv-serie] (2018-...)

vol. Seizoen 1
Uitgeleend