Vergelijken en meten
Boek

Vergelijken en meten ([2017])/ Tracey Steffora, vertaling [uit het Engels]: Anja De Lombaert ; eindredactie: Pam Thierry

Hoe lang is de staart van een aap? Loopt een leeuw sneller dan een poes? Als je het meet en vergelijkt, vind je de antwoorden. Maxi-uitgave met grote kleurenfoto's. Voor o.a. uitbreiding woordenschat. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.

Recensie

Deze informatieve giga-uitgave van ongeveer 50 x 35 cm staat in het teken van meten en vergelijken. Welke katachtige is de grootste in de kattenfamilie? En welke de kleinste? Welke is het zwaarst of het snelst? Hoe klein is de kleinste aap onder de (meer dan 200!) apensoorten? Hoe meet je dat? Hoe meet je zijn gewicht? Of de afstand die een slingeraap kan springen? Het boek (een geniete handelseditie met glanzende omslag, inhoudsopgave, register en een lijst met moeilijke woorden) opent de wereld voor jonge kinderen en maakt ze op een speelse, duidelijke en eenvoudige manier vertrouwd met rekenen. Het nodigt uit tot bekijken en lezen door het grote formaat. Op een achtergrond van verschillende heldere kleuren staan telkens enkele regels tekst in een grote letter én grote ondersteunende kleurenfoto's van dieren. De uitgave is zeer geschikt voor gebruik op school (vanaf groep 2/3) en kan perfect dienen als introductie bij rekenkundige onderwerpen. Bijbehorend is een online omgeving, waarop in te loggen is met een speciale code die in het boek staat. Maakt deel uit van de serie 'Mijn grote boek over...'*. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463410151 | 32 pagina's

Titel Vergelijken en meten
Uniforme titel Vergelijken en meten!
Auteur Tracey Steffora
Secundaire auteur Pam Thierry ; Anja De Lombaert
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Ars Scribendi Uitgeverij, [2017]
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 50 cm
Annotatie Omslagtitel: Vergelijken en meten! - Met register - Vertaling van: Comparing and measuring. - Capstone Global Library Limited, (c)2014. - (Animaths)
ISBN 9789463410151
PPN 408335475
Rubriekscode 530.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Maten ; Gewichten
PIM Rubriek Wetenschap en Techniek
PIM Trefwoord Maten