Mijn vijf zintuigen
Boek

Mijn vijf zintuigen ([2017])/ Tracey Steffora, vertaling [uit het Engels]: Dorette Zwaans ; eindredactie: Pam Thierry

Welke zintuigen ken jij? Lees hoe je kunt zien, horen, ruiken, proeven en voelen. Maxi-uitgave met grote kleurenfoto's. Voor o.a. uitbreiding woordenschat. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.

Recensie

Voelen, horen, zien, ruiken en proeven - wil je weten waar je dat mee doet, wat je er mee kunt en hoe je dat beleeft? Maak dan plaats voor deze uitgave in langwerpig maxi-formaat (50 x 35 cm), een geniete handelseditie, gedrukt op licht glanzend papier. Opengeslagen beslaat het een hele kleutertafel! Na enige algemene informatie komen alle vijf zintuigen apart aan de orde, in woord en beeld. Grote kleurenfoto's, beknopte informatie (een of twee zinnen per bladzijde) en regelmatig een interactieve vraag vormen samen een mix van informatiebeleving én taal geven aan eigen ervaringen. Het grote boek sluit af met een 'kwis', een recaputilerend overzicht van de 'plaatjes en woorden', een register en tips voor de leesbegeleider, die van wezenlijk belang zijn als het gaat om uitbreiden woordenschat en tekstbegrip. Via een code in het boek kun je inloggen op een site met extra's als een luisterversie, werkbladen en filmpjes. Maakt deel uit van de serie 'Mijn grote boek over...'*. In het rijke aanbod van informatieve boeken opvallend door zijn afmeting, waardoor het o.a. in de klas goed gebruikt kan worden. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463410175 | 24 pagina's

Titel Mijn vijf zintuigen
Auteur Tracey Steffora
Secundaire auteur Dorette Zwaans ; Pam Thierry
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Ars Scribendi Uitgeverij, [2017]
Overige gegevens 24 pagina's - gekleurde illustraties - 50 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: My five senses. - Capstone Global Library Limited, (c)2015. - (These are my senses)
ISBN 9789463410175
PPN 408335459
Rubriekscode 600.52
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zintuigen
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Zintuigen