The bold type. Season 1
DVD

The bold type. Season 1 ([2018])/ Sarah Watson

De drie vriendinnen Jane, Kat en Sutton werken op het hoofdkantoor van het tijdschrift Scarlet in New York en delen lief en leed. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 1 van een Amerikaanse dramaserie over het leven van drie jonge vrouwen die werken voor het internationale modemagazine Scarlet. Jane, Kat en Sutton zijn twintigers en werken al een paar jaar op het hoofdkantoor van het tijdschrift in New York. Ze zijn begonnen als assistenten, maar twee van hen hebben inmiddels promotie gemaakt. We volgen het wel en wee van hun enerverende liefdesleven, drukke werk en zorgen rond mode en uiterlijk. Hun strenge chef is Jacqueline Carlyle (Melora Hardin), geïnspireerd op Joanna Coles, hoofdredacteur van Cosmopolitan. Joyce Slaton (commonsensemedia.org) ziet een soapy drama waarin de hoofdpersonen echte vrouwen zijn met een rijk leven waarin relaties even belangrijk zijn als carrière. Zij noemt het een serie met sterke vrouwenrollen, een multiculturele cast en goede LGBTQ-verhaallijnen en geeft 4 sterren. Voor de liefhebbers van series als Gossip girl en Pretty little liars. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Engels | 5053083155155

Titel The bold type. Season 1
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Gary Fleder ; Katie Stevens ; Aisha Dee ; Meghann Fahy
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Universal, [2018]
Overige gegevens 3 dvd-video's (6,5 uur) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Katie Stevens, Aisha Dee, Meghann Fahy. - Regisseurs onder anderen: Gary Fleder. - Engels gesproken, Frans of Duits nagesynchroniseerd, 4 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van het televisieprogramma: Verenigde Staten : Universal Television, 2017
ISBN 5053083155155
PPN 417367759
Taal Engels

Relaties/Serie

The bold type
DVD

The bold type (2018-...)

vol. Seizoen 1
Uitgeleend