Vrolijk kijkboek
Boek

Vrolijk kijkboek leuke dieren ([2017])/ met illustraties van Jennie Bradley

Welke dieren zie je op de boerderij, in de tuin, het oerwoud, onder water en in het poolgebied? En zie je ook de schatkist, de stal en de iglo? Vierkant hardkartonnen prentenboek met felgekleurde illustraties en veel voelelementen en flapjes. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Recensie

In een vrolijk kijk- en speelboek presenteren zich verschillende dieren in verschillende situaties, zoals: in de tuin, de boerderij, onder water, en in een sneeuwlandschap. Op de glanzende pagina's is veel te voelen, uitgestanste figuren, kronkelweggetjes om met je vinger langs te gaan en er zijn flappen om open te klappen. In witte, ovale vlakken worden de dieren en voorwerpen benoemd, allemaal met duidelijke letters. Verder is er geen tekst in deze stevige, kleurrijke uitgave voor peuters, die zich niet onderscheidt in het genre. Vrij drukke vormgeving, o.a. door de felle kleuren en de vele glimmende delen door het gebruik van spotlak. Een leuk boekje om samen te bekijken, te voelen en woordjes te benoemen, voor kinderen vanaf ca. 1,5 jaar. In dezelfde uitvoering verscheen ook 'Eerste woordjes'* van dezelfde auteur.

Specificaties

Nederlands | 9789044750195

Titel Vrolijk kijkboek : leuke dieren
Uniforme titel Leuke dieren
Auteur Jennie Bradley
Instelling /Zuidnederlandse Uitgeverij, Aartselaar
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2017]
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Nederlandse vertaling [uit het Engels] (c)Zuidnederlandse Uitgeverij N.V. - Vertaling van: Busy baby : animals. - Bristol : I am a bookworm limited, (c)2017
ISBN 9789044750195
PPN 417153368
Thematrefwoord Dieren ; Voelboeken ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands