Het weer
Boek

Het weer ([2018])/ Martha E.H. Rustad, vertaling [uit het Engels]: Kirsten Verhagen ; eindredactie: Cecile Bolwerk

In de lente smelt de sneeuw en schijnt de zon. Maar het kan ook stormen en regenen. Lees over het weer in de lente. Met grote kleurenfoto's, doe-opdracht, website met o.a. luisterversie en vertelwoorden om de woordenschat te vergroten. Onder begeleiding vanaf ca. 4 t/m 7 jaar.

Recensie

Oblong uitgave in de serie 'Het is lente!'*. Deze serie richt zich op jonge kinderen en speelt actief in op woordenschatverrijking. In dit deel is er aandacht voor het weer in de lente. Het is dan vaak al mooi zonnig, maar het weer is ook veranderlijk: het kan regenen, stormen en het kan zelfs nog een beetje winters zijn. Maar ook de zon schijnt volop en de natuur komt weer, niet tegen te houden, tot leven. De informatie wordt aangereikt aan de hand van prachtige kleurenfotografie, begeleid door eenvoudige tekstblokken, met vertelwoorden. Vetgedrukte woorden worden achterin verklaard. Bij het boek zit een code, waarmee je naar de website kunt voor audiobijdragen. Een complete uitgave voor thuis, school, integraal kindcentrum - om zelf (interactief) kennis van te nemen, of om samen met een ander (groot of klein) te lezen, te bekijken, of te beluisteren. Met rubrieken als Meer weten / Websites / Register / Weet jij het? Oorspronkelijk Engelstalig (2013) - vertaald in compact Nederlands. Met summiere informatie voor begeleiders. Onder begeleiding vanaf ca. 4 t/m 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463412216 | 24 pagina's

Titel Het weer
Auteur Martha E.H. Rustad
Secundaire auteur Kirsten Verhagen ; Cecile Bolwerk
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Ars Scribendi Uitgeverij, [2018]
Overige gegevens 24 pagina's - gekleurde illustraties - 24 × 29 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: Weather in spring. - Capstone Global Library Ltd., (c)2013. - (All about spring)
ISBN 9789463412216
PPN 413996344
Rubriekscode 555
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Weer ; Lente
PIM Rubriek Natuur en Milieu
PIM Trefwoord Weer

Relaties/Serie

Het is lente!
Boek

Het is lente! (2018-...)

vol.
Uitgeleend
Vertel maar
Boek

Vertel maar (2017-...)

vol.
Uitgeleend