Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
De ultieme uitdaging van Bakkerij Bliss
Boek

De ultieme uitdaging van Bakkerij Bliss ([2018])/ Kathryn Littlewood, met illustraties van Wouter Tulp ; vertaling [uit het Engels]: Annemarie de Vries

Roos moet nog één proef afleggen, voordat ze zich meesterbakker mag noemen. Ze komt in een klein stadje terecht, waar de bewoners steeds jonger worden. Kan ze de bewoners redden en zo de laatste proef doorstaan? Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Roos Bliss (13) groeit op in de magische bakkerij van haar ouders. Ze moet zich nog bewijzen om zelf officieel de titel van meesterbakker te mogen dragen. Op het moment dat ze met vriend Devin voor het eerst naar het schoolbal zal gaan, moet ze plotseling zonder hulp van familie en onder toeziend oog van een vriendelijke grote harige hond (bewaker van het magisch receptenboek) naar een afgelegen stad, waar de tijd lijkt terug te lopen. De bewoners worden er steeds jonger en verdwijnen dan in het niets. Roos zoekt uit welke vloek er over de stad ligt. Dan moet blijken of ze zo veel zelfvertrouwen heeft, dat ze iets kan bakken waarmee ze de inwoners kan redden. En ze wil ook nog graag op tijd terug zijn voor haar afspraak met Devin. Vlot leesbaar, spannend fantasieverhaal met veel actie en humor. Alle getitelde hoofdstukken beginnen met een kleine zwart-witte potloodtekening. Dit zesde deel uit de Bakkerij Bliss-serie* is zelfstandig te lezen, omdat het een op zich zelf staand afgerond avontuur bevat, maar komt meer tot zijn recht met voorkennis van voorgaande delen. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000362394 | 237 pagina's

Titel De ultieme uitdaging van Bakkerij Bliss
Auteur Kathryn Littlewood
Secundaire auteur Wouter Tulp ; Annemarie de Vries
Type materiaal Boek
Uitgave Houten : Van Holkema & Warendorf, [2018]
Overige gegevens 237 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Magic by the minute. - New York : HarperCollins Children's books, (c)2017. - (A Bliss novel)
ISBN 9789000362394
PPN 416926495
Genre sprookjes
Thematrefwoord Koken ; Magie ; Vervloekingen
Taal Nederlands