De monstersnackbar en de pizza der duisternis
Boek

De monstersnackbar en de pizza der duisternis (2018)/ David O'Connell, vertaling [uit het Engels]: Sandra C. Hessels ; redactie: Vitataal

Joep (8) is hulpje in een monstersnackbar. Hij heeft een robot uitgevonden die brood kan maken. Maar dat loopt helemaal uit de hand. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Humoristisch verhaal over Joep Stapper, die als mens werkt in Fuzzby's Snackbar vol monsters. Hij kookt en hij serveert voor de meest wonderlijke monsters en is ook nog innovatief. Hij maakt een robot om brood te maken. Als die zijn eigen leven gaat leiden, zorgt dat voor doldwaze avonturen. Zo ook als de culinair recensent, de nachtburgemeester en het monster dat uitvinder is in actie komen. Elke keer speelt Joep een heldenrol. In de snackbar is friet het beroemdste gerecht. De royale bladspiegel en enorme hoeveelheid humoristische pentekeningen zullen kinderen zeker aanspreken. Uitermate geschikt voor kinderen met leesmoeilijkheden of concentratieproblemen. De actie en humor houdt hun aandacht vast. Het taalgebruik is direct, veel spreektaal, woordspelingen en grappige verbasteringen. Los te lezen van het vorige deel: 'Hap, slik, wegwezen!'*. De vier hoofdstukken zijn eigenlijk afgeronde avonturen. Aantrekkelijke uitgave voor kinderen vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048309825 | 219 pagina's

Titel De monstersnackbar en de pizza der duisternis
Uniforme titel De pizza der duisternis
Auteur David O'Connell
Secundaire auteur Sandra Hessels
Type materiaal Boek
Editie 2e druk;
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, 2018
Overige gegevens 219 pagina's - zwart-wit illustraties - 21 cm
Annotatie 1e druk: 2014 - Vertaling van: Night of the living bread. - London : HarperCollins Children's Books, 2013. - (Monster and chips)
ISBN 9789048309825
PPN 417613083
Thematrefwoord Eten ; Monsters ; Robots
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De monstersnackbar
Boek

De monstersnackbar (2014-...)

vol.
Uitgeleend
David O'Connell