Het unicorn knutselboek
Boek

Het unicorn knutselboek fantastische knutselideeën in alle kleuren van de regenboog ([2018])/ Pia Deges, vertaling [uit het Duits]: Janke Greving/Vitataal ; redactie en productie: Vitataal

Wil je een unicorn (eenhoorn)-feestje geven met muffins, roze feestballonnen en een diadeem? Kies dan welk van de 25 knutsels en/of bakrecepten je gaat maken. Stapsgewijze uitleg met kleurenfoto's van de resultaten. Vanaf ca. 6 t/m 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Trendy eenhoorns heten 'unicorns'. Je vindt ze terug op tassen, pantoffels, behang en bekers. En alles wat nog niet 'be-eenhoornd' is, kun je nu zelf knutselen. Dit boek bevat wat de cover belooft: eenhoorns en regenbogen om zelf te maken en heel, heel veel roze. De doelgroep zal dan ook vooral uit jonge meisjes bestaan en ouders die een van de eenhoorntraktaties en -cadeautjes uit het boek willen maken: unicorn muffins, regenboogtaart, een eenhoorn 'stokpaardje' of een knuffel-unicorn in een roze tutu. De uitleg bij elk project is correct maar vrij kort. Er wordt veel gewerkt met sjablonen, die vaak vergroot moeten worden. De materialen zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de hobbywinkel, supermarkt of speelgoedwinkel. Enkele projecten zijn zo eenvoudig dat ze door kinderen zelf uit te voeren zijn, maar meestal is de hulp van een volwassene nodig. Jammer genoeg staat er geen moeilijkheidsaanduiding bij de projecten. Een must voor de eenhoornliefhebber, maar als je regenboogkleurige vlekken in je nek krijgt van deze trend, dan is dit zeker niet het boek voor jou... Vanaf ca. 6 t/m 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789045212685 | 64 pagina's

Titel Het unicorn knutselboek : fantastische knutselideeën in alle kleuren van de regenboog
Auteur Pia Deges
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Janke Greving
Type materiaal Boek
Uitgave Uithoorn : Karakter Uitgevers B.V., [2018]
Overige gegevens 64 pagina's - illustraties - 26 cm
Annotatie Vertaling van: Das Einhorn-Bastelbuch. - Stuttgart : frechverlag GmbH, (c)2017
ISBN 9789045212685
PPN 413378446
Rubriekscode 624.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Eenhoorns; Handenarbeid
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Fabeldieren